123 456 7890

Huomenna lauantaina, klo 14.15 Kerho 07 Akatemia kohtaa SJK:n kumppanuusjoukkue FC Jazzin Wallsport Areenalla. Otteluun on vapaa sisäänpääsy ja Akatemian mukana nähdään myös muutamia SJK:n pelaajia.

SJK edustus puolestaan matkaa Tampereelle ja kohtaa Pirkkahallissa klo 16.15 alkaen isäntäjoukkue TPV:n. Ottelusta on näillä näkymin tulossa TPV-kannattajien toteuttama ilmainen nettistriimi ja ottelu näkynee siten myös Carlsberg Sports Barissa. Linkki striimiin löytyy täältä.

SJK:n mukana edellisessä harjoitusottelussa olleet maalivahti Jere Koponen, omat nuoret Joona Ala-Hukkala ja Elias Ahde, sekä virolainen testipelaaja Maksim Lipin osallistuvat Seinäjoella pelattavaan FC Jazz otteluun. 22-vuotias Maksim Lipin on ollut nyt SJK:n mukana jo pari viikkoa. Hän pelasi viime kaudela Viron pääsarjassa FC Infonetin mukana ja pelipaikka löytyy oikealta tai vasemmalta laidalta.

Edustusjoukkueen mukaan Tampereelle lähtee loput sopimuspelaajat, lukuunottamatta maajoukkuereissulta palaavaa Johannes Laaksosta ja vasta ensi viikolla SJK:n harjoitusrinkiin liittyvää Mehmet Hetemajta.

Molempien otteluiden varsinainen ennakko ilmestyi SJK:n nettisivuille jo keskiviikkona ja pääset lukemaan tuota tästä linkistä.

Tervetuloa Wallsportille lauantaina katsastamaan SJK:n tulevaisuuden toivoja!

Lauantaina 24.1.
Kerho 07 Akatemia vs. FC jazz klo 14.15, Wallsport
TPV vs. SJK klo 16.15, Pirkkahalli.

Edustalla olevat Cedric Gogoua ja Richie Dorman lähtevät lauantaina Tampereelle, mutta taustalla näkyvä Joona Ala-Hukkala kohtaa Kerho 07 Akatemian mukana FC Jazz.