123 456 7890

Kerho 07 Akatemia kohtaa Tornion Pallo -47:n lauantaina 1.8. Seinäjoen keskuskentällä klo 16.00. TP-47 on Kakkosen Pohjoislohkossa kuudentena ja Kerho 07 Akatemia kahdeksantena, eroa on vain yksi piste. Joukkueet kohtasivat kesäkuussa Torniossa ja silloin TP-47 vei pisteet 3-0-lukemin. Torniolaisten ottelut ovat olleet vähämaalisia, sillä joukkue on tehnyt ja päästänyt kolmanneksi vähiten maaleja. Joukkueen sisäisen maalipörssin kärjessä on Francois Badji, joka on tehnyt kolme maalia. Kerhon maalipörssin kärjessä on Rasmus Karjalainen, jolla on yhdeksän maalia. Sillä irtoaa Pohjoislohkon maalipörssin nelossija.

Uusia pelaajia

Henri Jussila liittyi Kerho 07 Akatemian vahvuuteen ja pelasi jo viime ottelussa FC YPAa vastaan. Vuonna 1993 syntynyt keskikenttäpelaaja on edustanut aiemmin muun muassa Helsingin IFK:ta ja PK Keski-Uusimaata.

Hän otti itse yhteyttä ja tuli testattavaksi. Hän tuo vaihtoehtoja keskikentälle erilaisiin variaatioihin, hänen vahvuutensa ovat pallollisessa pelaamisessa, kommentoi Kerho 07 Akatemian päävalmentaja Ossi Virta.

Myös laitapelaaja Jaakko Vihanta on harjoitellut Kerho 07 Akatemian kanssa muutaman viikon ajan ja on käytettävissä TP-47:ää vastaan. Vihanta on SJK:n kasvatti, joka pelasi viime kaudella A-junioreiden SM-sarjaa ja neljä ottelua Kerhon riveissä Kakkosessa.

Joona Ala-Hukkala on loukkaantuneena sivussa ja myös Janne Tuohisaari on edelleen poissa. Sen sijaan Tuomas Rintamäki ja Jesse Sundman ovat käytettävissä TP-47:ää vastaa. Kaksikko on ollut armeijan takia sivussa kokoonpanosta. Kolme kuukautta poissa pelinkentiltä loukkaantumisen takia ollut Marco Matrone saattaa pelata lauantaina, mutta hänen pelaamisensa on vielä epävarmaa.

Kerho on valmistautunut hyvin otteluun ja analysoinut vastustajaa

Meillä oli keskiviikkona videopalaveri ja kävimme YPA-pelin läpi. Se on nyt nollattu ja käännetty katseet TP-47-peliin. Keskiviikkona teemana harjoituksissa oli erityisesti tilanteenvaihdot hyökkäyspelistä puolustamiseen kentän eri osa-alueilla. Torstaina oli pelipaikkakohtaista täsmäharjoittelua. Perjantaina katsomme lisää videoita TP:stä ja heidän heikkouksista ja vahvuuksista, sanoi Virta.

Kokemusta ja nuoruutta

TP-47 pelasi Veikkausliigassa kausilla 2004 ja 2005. Kakkosessa joukkue on pelannut kaudesta 2010 lähtien. Torniolaisjoukkue on sekoitus nuoruutta ja kokemusta. 35-vuotias Anatoli Bulgakov pelasi seurassa jo sen liigavuosina. Myös 34-vuotias Keijo Huusko pelasi TP-47:n riveissä Veikkausliigassa ja pelasi liigassa vielä kaudella 2011 Rovaniemen Palloseurassa. Huusko on pelannut Allsvenskanissa BK Häckenissä ja Norjan pääsarjassa FC Lyn Oslossa ja Tromsö IL:ssä. Huusko on pelannut myös A-maajoukkueessa. Myös Tarmo Koivuranta pelasi TP-47:ssa jo sen liigavuosina. Koivuranta voitti Suomen Cupin Hakan riveissä vuonna 2002 ja Veikkausliigassa pronssia samana vuonna. Seuraavalla kaudella Koivurannan edustama Haka sijoittui liigassa toiseksi. �Tare� ehti jo kertaalleen lopettaa pelaajauransa, mutta palasi kuitenkin kentille. Joukkuetta valmentaa Oleg Eprintsev, joka on vaikuttanut Kemi-Tornio-alueen jalkapallossa jo 25 vuoden ajan.

Nuorempaa kaartia edustaa muun muassa 20-vuotias ykkösmaalivahti Tatu Kujanpää. Mielenkiintoisia nimiä ovat myös esimerkiksi 16-vuotias Aleksi Isomäki, 19-vuotias Topias Wiena ja 20-vuotias Jaakko Pyyny. Kaikki ovat tehneet tällä kaudella kaksi maalia Kakkosessa.

Kerho 07 Akatemia – TP-47 lauantaina 1.8. klo 16.00 Seinäjoen Keskuskentällä.

Liput:
8 � (normaali)
5 � (opiskelijat, varushenkilöt, siviilipalvelusmiehet, työttömät ja eläkeläiset)
Ilmaiseksi lapset alle 6 vuotta ja sotaveteraanit.

SJK kausikortit käyvät normaalisti myös kaikkiin Kerho 07 Akatemian kotiotteluihin.

Kilun kioski palvelee kahvin ja makkaran nälkäisiä.