123 456 7890

Kerho 07 Akatemia kohtaa sunnuntaina 16.8. klo 18.30 rovaniemeläisen FC Santa Claus AC:n. Ottelu pelataan Rovaniemellä ja Akatemia matkustaa paikanpäälle jo tänään lauantaina.

Sarjassa FC Santa Claus AC on neljäntenä ja Kerho puolestaan seitsemäntenä. Piste-eroa joukkueilla on kahdeksan pistettä. Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi Seinäjoella Kerhon 7-1 murskavoittoon. Kauden ensimmäisessa ottelussa Rovaniemellä taas joulupukit olivat vahvempia 3-1 luvuin.

Kerho on saanut vetää hyvän ja perusteellisen harjoitusviikon ja lähtee siten Rovaniemelle luottavaisena.

Valmistautuminen on sujunut hyvin. Olemme keskittyneet harjoituksissa puolustuspelaamiseen ja nopeisiin vastahyökkäyksiin. Pelipaikkakohtaisessa täsmäharjoittelussa olemme keskittyneet hyökkääjien kanssa kombinaatiopelaamisen kehittämiseen. Keskikenttäpelaajien osalta painopiste on ollut pallottomien pelaajien peliasennon mukaisissa ratkaisuissa ja puolustuspelaajat ovat harjoitelleet erityisesti keskitysten puolustamista, kertoo Akatemian johtaja Ossi Virta.

Pääsemme hyvässä vireessä pelin ja vaikka pelistä ei tule missään nimessä helppoa, uskon meillä olevan hyvä mahdollisuudet napata kolme pistettä. Se on ilman muuta ainut tavoitteemme, Virta jatkaa.

Vastustaja FC Santa Claus AC toimii Veikkausliigan RoPS:n farmiseurana. Se kaatoi edellisessä ottelussaan sarjakärjessä tuolloin olleen FC YPA:n 2-1 luvuin. Joukkueen avainmiehiä on kuitenkin nostettu viime aikoina RoPS:n mukaan Veikkausliigaan, eikä esimerkiksi maalivahti Tomer Chencinski, puolustaja Jarkko Lahdenmäki tai hyökkääjä Tommi Haanpää ole mukana tässä ottelussa.

Kerhon pelaajista Emil Lidman on maajoukkueen mukana, eikä siten ole mukana ottelussa. Jesse Sundman sekä Tuomas Rintamäki ovat puolestaan armeijassa. Terveystilanne on kuitenkin hyvä ja joukkue pääsee Rovaniemelle parhaalla mahdollisella kokoonpanolla.

FC Santa Claus AC – Kerho 07 Akatemia sunnuntaina 16.8. klo 18.30 Rovaniemen keskuskentällä.

Nuori Kerho 07 matkustaa napapiirille voitto mielessään