123 456 7890

SJK teki molemmat maalit, kun kenraaliharjoitus AC Oulun kanssa päättyi 1-1 tulokseen. AC Oulu sai vain ottelun alussa muutaman vaarallisen tilanteen keskityksillä, ja näistä syntyneestä sivuvapaapotkusta, AC Oulu toimitti pallon maalille ja SJK:n oma pelaaja puski pallon vahingossa maaliin. SJK kuitenkin tasoitti, kun Denys Oliinyk nosti takatolpalle Tucolle, joka teki jo toisen maalin kahteen viime peliin. Toisella jaksolla maaleja ei enää SJK:n kovasta painostuksesta huolimatta nähty. Veikkausliiga alkaa SJK:n osalta maanantaina 3.5. klo 18:30, kun sarjanousija KTP saapuu OmaSp Stadionille. Vielä ei ole tiedossa, että päästääkö aluehallintovirasto tällä alueella yleisön sisään. SJK tulee tiedottamaan järjestelyistä välittömästi, tiedon saatuaan.

SJK – AC Oulu 1-1 (1-1)
0-1 8 min oma maali
1-1 23 min Tuco

AC Oulu tuli otteluun selvästi normaalia puolustavammalla taktiikalla ja iski ottelun ensimmäisen kymmenenminuuttisen aikana paljon vastaan. Se sai pari sivuvapaapotkua näistä ja 8 minuutin kohdalla niistä tuli myös tulosta. Vasemmalta puolelta lähtenyt sivuvapari tuli etutolpalle, missä SJK:n Matias Vainionpää koitti purkaa palloa, mutta pallo meni harmillisesti omaan maaliin.

SJK kuitenkin tuli vahvasti ensimmäisen kympin jälkeen. Se painoi pelin toiseen päätyyn ja haki tasoitusta, luoden useamman tekopaikan. 23 minuutilla tasoitus tuli, kun Denys Oliinyk keskitti mainiosti takatolpalle Tucolle, joka puski pallon voimalla verkkoon. SJK oli tehdä myös erikoistilanteista lisämaaleja, mutta niitä ei nähty ja tauolle mentiin tasatilanteessa. Kentällä myös tunteet kuumenivat hiukan, kun ensin Pyry Hannola ja AC Oulun kokenut puolustaja Rafinha ottivat yhteen, ja SJK:n pelaajia tuli tilanteeseen apuun. Rafinha huikkasi tilanteessa jotain Emmanuel Ledesmalle, ja molemmilla joukkueilla oli kova työ pitää omaa pelaajaa poissa tilanteessa. Tuomari nosti keltaiset Hannolalle ja Rafinhalle.

Toisen puoliajan alkupuolisko oli tunnustelevaa peliä, kun molemmat katselivat, että onko toinen muuttanut jotain pelaamisessaan. Samalla tavalla kuitenkin jatkettiin, ja SJK painoi pelin vierailijan päätyyn. Ja mitä pidemmälle ottelu eteni, sitä paremmin hyökkäyksiä tuli AC Oulun puolustusalueelle. Niistä ei kuitenkaan kunnolla saatu vetoja aikaiseksi tai palloa boksiin kontrolloidusti. Molemmat joukkueet tekivät myös paljon vaihtoja, mikä vaikutti osaltaan peliin.

Pelin loppuolella vierailija alkoi kuitenkin väsyä, ja se lähti yhä harvemmin pystyjuoksuihin pallonriistoissa. SJK painoi heidät puolustusasemiin ja vain kärkipelaaja kärkkyi keskiympyrässä irtopalloja. Niitä ei tullut, mutta SJK oli tehdä toisessa päässä tuhojaan. Muutamaan kertaan palloa pelattiin aivan vitosen viivalle asti, mutta joko syöttö jäi vajaaksi tai viimeistely-yritys heikoksi. Ja siten peli päättyi tasapelin.

SJK: Salifu Senghore MV, Nikko Boxall, Matias Vainionpää (75’ Ville Tikkanen), Cristhian Valencia (75’ Joonas Sundman), Rodrigo Arciero, Murilo, Jude Arthur (75’ Nooa Laine), Pyry Hannola (75’ Hope Akpan), Emmanuel Ledesma (60’ Gustaf Backaliden), Denys Oliinyk (60’ Robin Sid) ja Ariel Tuco Ngueukam (60’ Jake Jervis).