123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho kohtaa Ykkösen kauteen valmistavassa kenraaliharjoituksessa sarjan toisen ehdottoman ennakkosuosikin, Valkeakosken Hakan. Harjoitusottelu pelataan Valkeakoskella, Saharan ulkotekonurmella perjantaina klo 14.00 ja se on samalla molemmille viimeinen treenimatsi ennen huhtikuun lopussa käynnistyvää Ykkösen kautta.
FC Haka tosin pelaa vielä Käpylän Palloa vastaan Suomen cupissa ensi viikolla.

Joukkueet kohtasivat jo aiemmin Helmikuun alussa Seinäjoella ja tuolloin FC Haka oli vahvempi 2-4 luvuin. Molemmat joukkueet ovat toki tuon jälkeen vain vahvistuneet ja nyt joukkueet alkavat olla paremmin samalla viivalla harjoituskauden loppuessa.

Mielenkiintoinen ottelu tulossa ehdottomasti ja paikanpäältä koitetaan saada liveseurantaa SJK Facebookiin sekä twitteriin.

Haka vahvistui Noitmeerilla

FC Haka julkisti juuri tällä viikolla uuden tärkeän palasen joukkueeseensa, kun joukkueen kauden 2011 kapteeni ja kannattajien suosikkipelaaja kausina 2010 ja 2011 ollut Regillio Nooitmeer tekee paluun joukkueeseen.
Haitilaissyntyinen, mutta Hollannin passin omaava Noitmeer on pelipaikaltaan puolustaja ja miehen tulo joukkueeseen varmasti nostaa joukkueen osakkeita Ykkösessä ennestään.

Viime kaudella vielä Veikkauslliiga pelannut FC Haka onkin asettanut tavoitteekseen nousun takaisin liigaan kauden päätteksi ja sitä toteuttamaan hommattiin valmentajaksi kokenut kettu, Harri Kampman.

Kaikki eivät ole lähes kaiken urallaan nähneen Kampmannin valinnasta kuitenkaan niin vakuuttuneita ja huhut kertovat joukkueen sisälläkin olleen eripuraisuutta viime päivinä. Totta tai ei, joka tapauksessa Kampman on valmentajana kokenut, luotsannut huippuammattilaisia Suomessa ja Skotlannissa, sekä nostanut Suomessa eri joukkueen Ykkösestä liigaan jo neljä kertaa urallaan. Hän varmasti tietää mitä nousemiseen vaaditaan.

Haka kieltämättä omaakin pelaajistoaan myöten kaikki ominaisuudet ollakseen uusi RoPS, joka viime kaudella johti Ykköstä jo vastustamattomasti kauden puolen välin paikkeilla.
SJK on kenties kuitenkin Hakan suurin haastaja tulevalla kaudella ja Kerho-leirissä ollaan tuohon haasteeseen valmiita.

SJK vahvistui myös uusilla pelaajilla viime viikolla ja valmentaja Simo Valakarin mukaan joukkue ei anna koskaan periksi.

SJK ei myöskään pelaa ystävyysotteluita, joten vaikka perjantaina ei pisteistä pelatakaan, voittoa lähdetään varmasti hakemaan.

Kaikki pelaajat kunnossa

Kaikki SJK:n sopimuspelaajat, maalivahti Luis Fernandoa lukuunottamatta, ovat nyt kunnossa ja täydessä pelituntumassa.

Useampi edustusjoukkueen pelaaja on omien treenimatsien lisäksi saanut täysiä peliminuutteja reservijoukkue Kerho 07:n mukana, joten tämä yhteistyö näyttää ainakin tällä hetkellä palvelevan joukkuetta täydellisesti.

Myös SJK:n talvikausi on sujunut mukavasti. Harjoitusotteluita on viime kauden loppumisen jälkeen pelattu yhteensä jo 17 ja niistä on voittoja tullut 7, tasapelejä 5 ja tappioita viisi. Maalisuhdekin on plussan puolella viidellä maalilla.

SJK:n parhaat maalintekijät ovat talvikaudella olleet, Kim Palosaari kahdeksalla maalillaan ja Daniel Caumo viidellä maalilla.
Entinen FC Haka peluri Toni Lehtinen, on lepuutellut lihaksiaan suuren osan talven peleistä mutta hänkin on nyt jo täydessä pelikunnossa ja on myös onnistunut maalinteossa kertaalleen.

Kauden pitäisi alkaa 28.4. Helsingin Vuosaaressa FC Viikinkien vieraana, mutta tällä tietoa Vuosaaren kenttä ei välttämättä ole tuolloin vielä pelikunnossa.
Jollei kevät pian ala lämmittämään kenttiä, pitää ottelu siirtää toiselle kentälle tai pahimmassa tapauksessa kokonaan toiseen ajankohtaan.

Joka tapauksessa nyt on jo varmaa että SJK pelaa varmasti kotiavauksensa 4.5. Jouppilanvuoren kentällä ja silloin vastaan asettuu PK-35 Vantaa.

Kenraaliharjoitus kauteen: FC Haka – SJK perjantaina 12.4. klo 14.00 @ Sahara, Valkeakoski.