123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerhon jalkapallotoimenjohtaja Keith Armstrong ei jatka tehtävässään tämän kauden päätyttyä.

Keith Armstrong saapui SJK:n avuksi kaudella 2012 ja hänen tehtäviinsä kuului urheilupuolen johtaminen. Armstrong toi nuorelle seuralle kokemuksellaan uskottavuutta ja hän tunsi ennestään hyvin Seinäjoen jalkapalloilun. Sopimus kuitenkin päättyy tähän kauteen, eikä sitä jatketa.
SJK ja Armstrong jatkaa kuitenkin yhteistyötä mahdollisesti muilla tavoin tulevaisuudessa.

Armstrong on tehnyt loistavaa työtä meidän kanssamme ja olemme hänelle kiitollisia tehdystä työstä. Nyt tämä projekti on kuitenkin saatu päätökseen ja on aika jatkaa eteenpäin, kertoo SJK:n puheenjohtaja Raimo Sarajärvi.

Keith Armstrongin tehtävät jaetaan organisaation muun henkilökunnan kesken, eikä avoimeksi jäävää pestiä olla täyttämässä.

Koko SJK väki kiittää Armstrongia näistä kahdesta vuodesta ja toivottaa onnea tuleviin haasteisiin.

Keith Armstrong aloitti SJK:ssa syyskuussa 2012.

Keith Armstrong

Lokakuun 11. päivä 57 -vuotta täyttänyt englantilainen Keith Keke Armstrong, tuli Suomeen jo vuonna 1979. Sittemmin suomalaistunut Armstrong vietti pelaajana huikean uran Suomessa, voittaen kolme kertaa Suomen Mestaruuden.

Seinäjoelle hänen tiensä toi pelaajana vuonna 1989 ja hän oli mukana kahden kauden ajan TP-Seinäjoen joukkueessa. Valmennusura alkoi Rovaniemen Palloseurasta vuonna 1993 ja vuonna 1995 hän siirtyi TP-Seinäjoen päävalmentajaksi, johdattaen joukkueen suoraan Kakkosesta Veikkausliigaan asti.

Seinäjoelta matka jatkui Valkeakoskelle ja Helsinkiin, missä Hakan ja HJK:n kanssa Armstrong nousi kaikkien aikojen menestyksekkäimpien valmentajien joukkoon, voittamalla Suomen Mestaruuden yhteensä viisi kertaa.

Paluu Seinäjoelle tapahtui vuonna 2012, jolloin hän aloitti aluksi seurajohdon konsulttina ja jatkoi tehtävää täysipäiväisenä urheilutoimenjohtajana. Armstrongin aikana SJK palkkasi valmentajaksi Simo Valakarin ja nousi Veikkausliigaan kauden 2013 päätteeksi.

Kausi 2014 päättyy SJK:n jo varmistettua historiansa ensimmäisen Veikkausliigamitalin, sekä Eurocup-paikan kaudelle 2015.