123 456 7890

SJK järjesti lauantaina avoimet harjoitukset OmaSp Stadionilla ja tapasi sen jälkeen Seinäjoen väkeä Primassa ja Torikeskuksessa.

Lauantain avoimiin harjoituksiin oli tullut satakunta lasta ja heidän vanhempansa seuraamaan OmaSp Stadionilla Veikkausliigan kauteen valmistautuvan SJK:n kuntoa.

Jo harjoitusten alussa lapset pääsivät mukaan pelaajien lämmittelyyn, mutta varsinaisesti kenttä avattiin kaikille lapsille yhteisiin pihapeleihin harjoitusten päätyttyä. Kentällä nähtiin lapsia potkimassa yhdessä SJK:n pelaajien kanssa, pelailemassa omien kaveriensa kanssa tai maalivahteina SJK:n maalivahtien pitäessä heille torjuntaharjoituksia.

Harjoituksien jälkeen syötiin lounasta yhdessä koko porukalla OmaSp Stadionilla. Lisäksi sisätiloissa tehtiin lapsille kasvomaalauksia, ja aika monta onnellista ”kissaa” ja ”tiikeriä” lähti kohti kotia tilaisuuden jälkeen.

Iltapäivällä SJK vielä kohtasi kaupungin väkeä Torikeskuksella SJK Storessa ja Hyllykallion Prismassa.

Veikkausliigan kausi alkaa ensi lauantaina 2.4. klo 17:00 kotiottelulla SJK – HIFK. Otteluennakko peliin tulee SJK:n kanaviin torstaina ja siitä löydät kaikki tapahtuman järjestelyt ja palvelut, sekä ennakkoastelmat peliin. Lauantaina aukeaa myös OmaSp Stadionin uusi Tapahtuma-areena jo pari tuntia ennen peliä, ja pelin jälkeen ihmisiä viihdyttää Carlsberg Sports Barissa Hovimuusikko Ilkka. Lue lisää torstain otteluennakosta.

Liput kauden kahteen ensimmäiseen kotiotteluun sekä kausikortit myynnissä Lippu.fi-kanavissa ja SJK Storessa. SJK Store palvelee Torikeskuksella arkisin klo 9-16 ja lauantaisin klo 10-15. Löydät SJK:n otteluohjelmat SJK:n nettisivujen otteluohjelma-kohdasta.