123 456 7890

Kaikkiaan SJK:n kausikortteja kaudelle 2022 on nyt mennyt yhteensä 2225 kappaletta. Kausikortteja saa vielä aina 20.5. asti. Tuolloin kausikorttimyynti sulkeutuu ja tarjolla on vain ennakkolippuja tuleviin peleihin. Jos et ole vielä hankkinut kausikorttia, niin tee se mahdollisimman pian. Kausikortit ovat myynnissä Lippu.fi-kanavissa sekä Torikeskuksen SJK Storessa. SJK Store palvelee arkisin 9-16 ja lauantaisin klo 10-15.

SJK:n kausikortilla saat alennusta SJK:n fanituotteista, lounaasta Torikeskuksen Wenlassa sekä OmaSp Stadionilla. Sillä saat myös alennuksen OmaSp Stadionin muista tapahtumista, kuten tulevista konserteista. Vappuna OmaSp Stadionin uudella tapahtuma-areenalla juhlittavan Ikuinen Vappu-tapahtuman lipuista kausikorttilaiset saavat jopa 20% edun! Lisäksi tänä kesänä OmaSp Stadionilla on SJK:n kotipelitapahtumien yhteydessä kolme Superlauantai-tapahtumaa, joista ensimmäinen on jo 21.5. Superlauantai-tapahtumissa SJK:n ottelun jälkeen tapahtuma-areenalla juhlitaan pitkälle yöhön huippuartistien esiintyessä. Myös näihin tapahtumiin saat etua SJK:n kausikortilla.

Kausikortilla saat myös vaihtuvia etuja SJK:n yhteistyökumppaneilta, sekä pelipäivinä Meidän Kaupunki -kampanjassa mukana olevista yrityksistä. Osalla Meidän Kaupunki-kampanjan yrityksistä edut ovat jatkuvia. Saat lisäksi tietoa SJK:n tapahtumista ja uutisista viikottaisesta kausikorttikirjeestä.

Tänä kesänä SJK pelaa UEFA:n Euroopan Konferenssiliigassa, ja kausikorteilla saat edun myös näihin otteluihin. Ensimmäinen ottelupari Euroopan Konferenssiliigassa pelataan 7. ja 14. heinäkuuta. Vielä ei ole tiedossa, että kuka on tuolloin vastassa tai kumpana päivänä SJK pelaa kotiottelun, mutta arvonta siihen on 14. kesäkuuta. Samalla 15. kesäkuuta arvotaan myös toinen kierros jo valmiiksi.

SJK:n kausikortit myynnissä Lippu.fi-kanavissa ja SJK Storessa. SJK Store palvelee Torikeskuksella arkisin klo 9-16 ja lauantaisin klo 10-15. Kausikorttiin voi liittää myös SJK Akatemian Ykkösen pelit omalla kausikortillaan.

Nähdään OmaSp Stadionilla tapahtumissa ja SJK:n peleissä!