123 456 7890

Kuva kauden 2018 SJK-päädystä vierasderbyssa VPS – SJK. Paikalla oli noin 300 SJK-kannattajaa.

Tällä kaudella pelataan jälleen Veikkausliigan sisällä Pohjanmaan liigaa, kun SJK, VPS ja KPV ovat mukana Veikkausliigassa. Tämä tarkoittaa useita kiihkeitä Pohjanmaan alueen sisäisiä otteluita, Pohjanmaan derbyjä, joissa ratkotaan Veikkausliigan pisteiden lisäksi Pohjanmaan herruutta. Pohjanmaan liigasta tullaan tiedottamaan lisää myöhemmin, seurojen yhteisessä tilaisuudessa.

SJK:n ensimmäinen Pohjanmaan derby pelataan kuitenkin perjantaina 26.4. klo 18.30 Vaasassa, kun VPS ja SJK ottavat yhteen Elisa Stadionilla. SJK tulee järjestämään otteluun bussikuljetukset Seinäjoelta ja SJK saa peliin VPS:ltä 500 paikan lippukiintiön SJK-väelle.

SJK on päättänyt tarjota tuon lippukiintiön kokonaisuudessaan kausikortin ostaneille. Koko SJK-väki sijoittuu ottelussa omaan pätyynsä ja lipulla pääset mukaan kannattamaan SJK:ta, tulit sitten paikalle SJK:n järjestämillä kyydeillä tai omilla kyydeillä. Pääsylippu ei kuitenkaan sisällä matkaa otteluun. Lipun voi noutaa avausottelun SJK – HIFK yhteydessä, joka pelataan lauantaina 6.4. klo 15:00 OmaSp Stadionille. Lippuja jaetaan SJK Shopissa ennen ottelua kausikottilaisille, yksi lippu / kausikortti. Jos lippuja jää vielä avausottelun jälkeen, jaetaan loput seuraavassa kotiottelussa samalla tapaa.

SJK:n kausikorttimyynti on sujunut erittäin mainiosti ja vaikka kausikorttimyynti alkoi tälle kaudelle myöhemmin kuin koskaan, on SJK nyt hätyyttelemässä jo omaa kausikorttimyynnin ennätystään. Ennätys vuodelta 2017 on maaliskuun puoliväliin mennessä vähän yli 1750 myytyä kausikorttia ja tällä kortteja on mennyt jo yli 1700 kappaletta!

Kausikortteja myydään vielä maalikuun puoliväliin saakka, eli 15.3. asti ja silloin alkaa yksittäisten ottelulippujen myynti kauden ensimmäisiin kotiotteluihin.

Kausikortit ovat myynnissä SJK:n verkkokaupassa ja arkisin klo 9-16 SJK Shopissa OmaSp Stadionilla. SJK Shopista saa myös edulliset junnukausarit 8-16 -vuotiaille. Alle 7-vuotiaat pääsevät SJK:n kotipeleihin ilmaiseksi vanhemman seurassa.