123 456 7890

SJK on myynyt tähän mennessä noin 850 kausikorttia kaudelle 2023, ja sen päälle tulee vielä toistatuhatta Seurakausikorttilaista. Kausikorttimyynti on vielä kiihtymässä kevättä kohden, ihmisten selvästi tehdessä tällä hetkellä ostopäätökset lähempänä tapahtumia ja kauden alkua. Mukaan ehtii hyvin.

Fyysisten korttien postitukset alkavat Ticketmasterin ilmoituksen mukaan tänään torstaina 9.3., ja siten kortteja alkaa tulla ihmisille postissa ensiviikon aikana. Kaikki saavat korttinsa ennen Veikkausliigakauden alkua. Avausottelu pelataan keskiviikkona 5.4. klo 18:00, kun FC Haka saapuu OmaSp Stadionille.

SJK teki kausikorttien hinnoissa myös eettisen periaatepäätöksen, kun se ei nosta kausikorttien hintoja aiemmista vuosista, vaikka maailmanlaajuisen inflaation takia hintojen nostopaineet olivat kovat. Pääkatsomokausikorttien kohdalla hinta jopa tippui hieman. Tällä päätöksellä SJK haluaa ajatella yhteisöään.

Kausikorteilla saa merkittäviä etuja entistä enemmän, kuten alennuksia OmaSp Stadionin muiden tapahtumien lipuista, sekä useita alennuksia SJK:n yhteistyökumppaneiden palveluista. Kausikorteilla näkee kaikki SJK:n Veikkausliigan ja Suomen Cupin kotiottelut, ja niillä pääsi myös kaikkiin talvella pelattuihin Liigacupin kotiotteluihin. Vielä ennen kauden alkua pelattavat harjoitusottelutkin kuuluvat korttiin.

Edustusjoukkueen kausikorttiin voi liittää myös Ykkösessä pelaavan SJK Akatemian kausikortin vain 29 € hinnalla, kun Ykkösen kausari normaalisti maksaa 49 €. Lisäksi SJK:n naisten joukkueen peleihin pääsee SJK:n kausikorteilla. Löydät kaikki edut tämän uutisen loppuosasta.

Kausikortit ovat myynnissä Ticketmasterin-kanavissa sekä SJK Storessa Torikeskuksella. Yksittäisten pelien lipunmyynti alkaa lähempänä kauden alkua. SJK kohtaa tulevana lauantaina ulkona, OmaSp Stadionilla pelattavassa harjoitusottelussa TPS:n klo 14:30. Myös tuohon otteluun pääsee kausikorteilla. Lisäinfoa lauantain ottelusta tulossa SJK:n kanaviin otteluennakossa, torstai-iltana. Löydät kaikki tulevat ottelut SJK:n nettisivujen otteluohjelmista.

2023 KAUSIKORTTIEN SISÄLTÖ JA EDUT:
Veikkausliigan kotiottelut
Suomen Cupin kotiottelut
Liigacupin kotiottelut
Sisäänpääsy SuperLauantaiden konsertteihin
10% alennus muista SJK:n järjestämistä OmaSp Stadionin tapahtumista
Lounas OmSp Stadionilla etuhintaan
Lounas Wenla Cafe & Bistrossa etuhintaan
10% alennus Café Epstorin tuotteista
10% alennus Johnny’s Heist -pizzeriassa
10% alennus Hook -siipiravintolassa
10% alennus Vekseli-ravintolassa
10% alennus Taphouse 60100 -ravintolassa
10% alennus Kullervo-ravintolassa
SJK Akatemian kausikortti etuhintaan 29€ (norm. 49€)
15% alennus SJK Storen tuotteista
Meidän Kaupunki -kampanjan edut