123 456 7890

SJK:n kausikortit kaudelle 2019 ovat menneet ennätystahtiin. Tällä hetkellä kausikortteja on mennyt 1670 kappaletta (Nyt jo 1710 kpl:tta. Päivitys 2.3.), mikä on vain vajaa sata korttia vähemmän kuin maaliskuun alussa 2017, jolloin SJK teki oman kausikorttimyyntiennätyksensä. Tuolloin SJK myi 1750 kausikorttia maaliskuun puoliväliin mennessä. Huomioitavaa SJK:n kausikorttien myyntitahdissa on myös, että SJK on tehnyt sen ilman mitään alennuskampanjoita.

SJK on aiemmin aloittanut kausikorttimyyntinsä vielä kauden ollessa käynnissä, mutta viime kaudella SJK oli mukana putoamiskamppailussa viimeiselle kierrokselle asti, joten kausikorttimyynti aloitettiin vasta kauden jälkeen. Kausikortteja myydään nyt 15.3. asti. Sen jälkeen aukeaa yksittäisten otteluiden ennakkolipunmyynti, ja Veikkausliiga-kausi alkaa 6.4. klo 15.00 kotiottelulla SJK – HIFK.

Kyllähän tämä myytyjen kausikorttien määrä tässä kohtaa helmikuun lopussa, kun peilataan siihen aikaan mitä olemme päässeet kortteja myymään ja tuohon ennätysvuoteen, näyttää meidän olevan todella hyvässä vauhdissa. Se mielestäni kertoo siitä, että SJK:n ympärille on jo syntynyt voimakas, mukana elävä kannattajakulttuuri. Ihmiset haluavat varmistaa mukana olonsa jo hyvissä ajoin, sanoo SJK:n liiketoimintajohtaja Sami-Petteri Kivimäki kiitollisena.

On se näkynyt myös talven peleissäkin. Yleisömäärät niissä ja kannattajien mukana eläminen on näyttänyt, että meillä on täällä todella kannattajakulttuuria ja ihmisiä joille SJK merkitsee paljon. Siitä on nyt ihan konkreettisena osoituksena tämän hetkinen tilanne myydyissä kausikorteissa, Kivimäki jatkaa.

Myös SJK:n myynti yrityspuolella on vetänyt hyvin ja SJK:n uudet organisaatiojärjestelyt, koko SJK-konsernin toimintojen yhdistäminen, on tuonut merkittävää etua.

Kokonaismyyntiä kun tarkastellaan tällä hetkellä, niin SJK nähdään kiinnostavana yhteistyökumppanina ja tahona, joka pystyy tarjoamaan normaalia urheiluseuraa enemmän. Ja myynti onkin kohtuullisen hyvässä vauhdissa, Kivimäki kertoo.

Meillä on ja tulee olemaan keihäänkärkenä vastikkeellisuuden ja selkeän lisäarvon tarjoaminen meidän matkassa oleville kumppaneille. Olemme enemmän kuin urheiluseura. Pystymme tarjoamaan työhyvinvointipalveluista ja asiakastilaisuuksista aina muihin mielenkiintoisiin tapahtumiin, jatkaa Kivimäki.

Se, että meillä on nyt koko konsernin sisällä yksi yhteinen myyntitiimi, tuo synergiaetuja koko organisaation sisällä. Ihmiset on roolitettu ja kaikkien parhaat puolet otetaan yhteiseen käytöön. Tämä yhtenäistäminen organisaatiotasolla, näkyy jo monella positiivisella tavalla ja se korreloi tämän myynninkin tämän hetkiseen hyvään tilanteeseen, Kivimäki arvioi.

Lisätuloja seuralle haetaan ottelutapahtumien lisäksi myös muista tapahtumista, joita SJK järjestää OmaSp Stadionilla ympärivuotisesti. Stadionin tilat mahdollistavat kokoukset ja juhlat, aina isoihin stadionkonsertteihin asti. Lisäksi täysin uusittu Wallsport Areena ja sen uusittu kuntosali tuovat lisää tulovirtoja konsernille.

Huippu-urheilu ja urheilutoiminta on meillä se ykköstuote, mutta se, että meillä on muuta liiketoimintaa ympärivuotisesti ja pystytään hyödyntämään näitä huippufasiliteetteja sekä osaavaa organisaatiota, on mielestäni juuri se kaikkein upein asia, Kivimäki toteaa.

Mikään ei tapahdu hetkessä, sillä tämä on aika lyhyt tarkastelujakso vielä, mutta paljon on jo positiivisia signaaleja. Siksi haluankin osoittaaa kiitokset meidän organisaatiolle, joka on sopeutunut hienosti tähän muutokseen konsernin sisällä, päättää Kivimäki.

Urheilupuolella SJK jatkaa vielä joukkueen rakentamista ja valmistautumista Veikkausliigan alkuun. Joukkue palaa pieneltä tauolta harjoituksiin tämän viikon lopuksi ja matkustaa ensi viikolla harjoitusleirille Eerikkilään. Eerikkilässä joukkue kohtaa harjoitusottelussa FC Hakan perjantaina 8.3. klo 13.30 ja leirin jälkeen, seuraavan viikon perjantaina 15.3. klo 14.00 Turun Kupittaalla TPS:n. Ulkoharjoitukset alkavat OmaSp Stadionilla lähiviikkoina sään salliessa ja mahdollisesti SJK pelaa vielä kotistadionilla harjoitusotteluita ennen Veikkausliigan avausta.

SJK:n kausikortit ovat myynnissä OmaSp Stadionilla sijaitsevassa SJK Shopissa arkisin klo 9-16 sekä kaikkina vuorokauden aikoina ja päivinä SJK:n verkkokaupassa. Kausikorttimyynti päätty 15.3., ja sen jälkeen alkaa yksittäisten otteluiden ennakkolippumyynti. Kauden 2019 runkosarjan otteluohjelman löydät tästä linkistä. Runkosarjan jälkeen joukkueet jaetaan Mestaruus- ja Haastajasarjaan ja niiden ohjelmat selviävät vasta tuolloin.