123 456 7890

Kauden 2016 kausikortteja on mennyt tähän mennessä jo tuhat. Määrä on samalla seuran uusi ennätys tässä vaiheessa vuotta. Jos mukaan laskettaisiin seurakorttilaiset ja juniorit, olisi luku jopa satamäärin suurempi.

On todella hienoa että osake- ja kausikorttimyynti on käynyt vilkkaana. Seuran tavoite on saada myydyksi vähintään 2000 osake- ja kausikorttia kaudelle 2016, joten olemme hyvässä vauhdissa, kommentoi SJK:n toimitusjohtaja Teemu Virtanen.

SJK siirtyy ensi kesänä omalle uudelle stadionille, jonka on tarkoitus olla valmis kesäkuussa. Samalla seuran politiikka, jossa otetaan huomioon SJK:n kannattajakulttuuri ja sen kasvaminen myös jatkossa, on lisännyt kausikorttilaisten määrää entisestään. Kausikorttimyynti aloitettiin 5.10. ja tuolloin tuli myyntiin pelkästään kannattajapäädyn kortit edullisella 99 euron hinnalla.

Seuran tärkein osa, voi sanoa jopa sydän, ovat sen kannattajat. Siitä syystä SJK avasi 2016 kausikorttien myynnin ensimmäisenä kannattajien päätykatsomoon, kirjoitti tuolloin SJK:n puheenjohtaja Raimo Sarajärvi SJK-yhteisölle osoitetussa avoimessa kirjeessään.

Suuri osa nyt myydyistä korteista onkin mennyt juuri numeroimattomilla paikoilla varustettuun SJK kannattajapäätyyn. Kausikortti SJK-päätyyn maksaa vain 99 euroa ja hinta tulee myös pysymään samana niin kauan kuin kausikortteja sinne riittää. Hinnat eivät nousseet vuoden vaihteessa, eivätkä ne nouse myöskään myöhemmin. SJK-päätyyn sijoitetaan myös SJK:n seurakorttilaiset ja juniorit.

Tällä hetkellä on myös saatavana numeroidut, omalla paikalla varustetut pääkatsomokausikortit hintaan 299 euroa, alennusryhmille 250 euroa (eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet sekä siviilipalvelusmiehet), sekä 6-16 -vuotiaille 125 euroa. Pääkatsomoon on lisäksi saatavana B, C ja D -osakkeita, joihin kuuluu omat katsomopaikat uudelta stadionilta, omalla nimellä varustettuna.

Kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin SJK:n kauden 2016 Veikkausliigan-, Liigacupin-, Suomen Cupin sekä harjoitusotteluihin, pelataan ne sitten Wallsport Areenalla, Joupiskalla tai Keskuskentällä ennen stadionin valmistumista. Poislukien mahdolliset finaalit. Kausikortilla on etuosto-oikeus SJK:n vuoden 2016 UEFA Champions League -otteluihin, sekä mahdollisiin muihin kansainvälisiin kotiotteluihin.

Kausikorteilla saat myös muita SJK:n yhteistyökumppaneiden etuja kauden aikana, joten tätä kautta yhdellä kortilla on muutakin hyötyä kuin pelkästään ottelutapahtumat, toimitusjohtaja Virtanen kommentoi.

Sijoita itseesi, vapaa-aikaasi ja paikalliseen seuraasi. Kausikortit myynnissä SJK:n verkkokaupassa: SJK Shopissa