123 456 7890

SJK:n kausikortit kaudelle 2024 ovat nyt myynnissä. Kausikortit ja muutkin liput myös kaudella 2024 myy yhteistyökumppanimme Ticketmaster.

Pidämme nykyisten kausikorttilaisten paikat varattuina 30.11. asti. Lipunmyyntikumppanimme Ticketmaster lähettää viikon 42 aikana kaikille kauden 2023 kausikorttilaisille sähköpostiviestin, jonka mukana toimitettavan laskun maksamalla voit päivittää nykyisen paikkasi myös kaudelle 2024 – Edullisempaan Early Bird -hintaan! 30.11. jälkeen paikat vapautetaan yleiseen myyntiin.

Olemme pyrkineet parantamaan SJK:n kausikorttituotetta kaudelle 2024 entisestään, ja jatkossa kausikortit sisältävät tuttujen etujen lisäksi täysin uusia ominaisuuksia. Kaudella 2024 yhdellä kortilla on mahdollisuus päästä myös SJK Naisten ja Akatemiajoukkueiden otteluihin ilman erillistä lisämaksua. Yksi seura – Yksi kortti! Lisäksi kykenemme upeiden paikallisten yhteistyökumppaneidemme tuella tarjoamaan kausikorttilaisille uusia etuja seinäjokisissa yrityksissä! Voit tutustua kaikkiin etuihin osoitteessa https://sjk.fi/meidan-kaupunki. Kaiken kruununa jokainen kausikorttilainen on automaattisesti mukana kuukausittaisessa kausikorttilaisille suunnatussa arvonnassa, jossa kausikortin ostajien kesken arvotaan huippupalkintoja.

Mikäli mieltäsi askarruttaa jokin kausikortteihin liittyvä kysymys, katso löydätkö vastauksen alapuolella olevista usein kysytyistä kysymyksistä ja niiden vastauksista!

Early Bird -hinnat 30.11. saakka
Kannattajapääty 134€
Itäpääty 134€
Eteläkatsomo 184€
Pääkatsomo 234€
Juniorikausikortti alle 18v 65€

Hinnat 1.12. alkaen
Kannattajapääty 149€
Itäpääty 149€
Eteläkatsomo 199€
Pääkatsomo 249€
Juniorikausikortti alle 18v 79€

Alennusryhmät -10€ normaalihinnoista (Opiskelijat, Eläkeläiset, Varusmiehet, Työttömät). Alennukset eivät ole käytettävissä Juniorikausikortteihin. Kausikorttien hintoihin lisätään Ticketmasterin palvelumaksu 1,5€.USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Miten voin ostaa kausikortin?

Jos ostat uuden kausikortin:

Kausikortin voit ostaa Ticketmasterin verkkosivuilta sekä Seinäjoelta kauppakeskus Torikeskuksen SJK Storesta ja OmaSp Stadionilta arkisin klo 10-15. SJK Storessa maksutapoina ovat korttimaksu, käteinen sekä kulttuurisetelit. OmaSp Stadionilla käytössä on korttimaksu ja kulttuurisetelit. Epassi, SmartumPay, Edenred, Smartum-setelit sekä Tyky-setelit ovat hyväksyttyjä maksutapoja SJK Storessa sekä OmaSp Stadionilla.

Ostaminen Ticketmasterin verkkosivuilta:

  1. Ota rennosti ja siirry Ticketmasterin verkkosivustolle
  2. Valitse Kausikortti tai Juniorikausikortti
  3. Mikäli valitset paikan itse, valitse haluamasi katsomo ja/tai paikka
  4. Klikkaa Osta liput
  5. Valitse toimitustavaksi eTicket (muovinen kausikortti toimitetaan myös tässä vaihtoehdossa kotiisi)
  6. Valitse maksutapa ja syötä yhteystietosi
  7. Vahvista tilaus ja suorita maksutapahtuma
  8. Tarkkaile postiasi
  9. Kiitos, nähdään matseissa!

Jos uusit kausikortin:

Lipunmyyntikumppanimme Ticketmaster lähettää viikon 42 aikana kaikille kauden 2023 kausikorttilaisille sähköpostiviestin, jonka mukana toimitettavan laskun maksamalla voit päivittää nykyisen paikkasi myös kaudelle 2024 – Edullisempaan Early Bird -hintaan! HUOM! Sähköposti lähetetään siihen osoitteeseen, joka Ticketmasterille on annettu kausikorttia kaudelle 2023 ostettaessa. Saman paikkansa uusivat asiakkaat käyttävät jatkossakin olemassa olevaa kausikorttiaan.

Mitä kausikortti maksaa?

Early Bird -hinnat 30.11. saakka
Kannattajapääty 134€
Itäpääty 134€
Eteläkatsomo 184€
Pääkatsomo 234€
Juniorikausikortti alle 18v 65€

Hinnat 1.12. alkaen
Kannattajapääty 149€
Itäpääty 149€
Eteläkatsomo 199€
Pääkatsomo 249€
Juniorikausikortti alle 18v 79€

Alennusryhmät -10€ normaalihinnoista (Opiskelijat, Eläkeläiset, Varusmiehet, Työttömät). Alennukset eivät ole käytettävissä Juniorikausikortteihin. Kausikorttien hintoihin lisätään Ticketmasterin palvelumaksu 1,5€.

Mitä eroa eri kausikorteilla on?

OmaSp Stadion on jaettu neljään osaan – Kentän pitkillä sivuilla sijaitseviin Pääkatsomoon ja Eteläkatsomoon, sekä kentän päädyissä sijaitseviin Kannattajapäätyyn ja Itäpäätyyn.

Pääkatsomo: Penkkirivit kohoavat korkeammalle kuin muissa katsomoissa, joten pelin seuraaminen on erityisen miellyttävää. Pääkatsomon yhteydessä sijaitsevat myös OmaSp Stadionin kaksi ravintolaa. Toisen kerroksen Carlsberg Sports Bar on avoin kaikille katsojille, ja Atria Lounge palvelee otteluissamme VIP-vieraita. Pääkatsomon paikat on numeroitu.

Eteläkatsomo: Hinnaltaan hieman Pääkatsomoa edullisemman Eteläkatsomon paikoilla voit kokea matsin kiihkeimmät hetket lähes kosketusetäisyydellä pelaajista. Sijainti tarjoaa viileän varjon myös kesän kuumimmilla helteillä. Eteläkatsomon paikat on numeroitu.

Kannattajapääty: SJK:n kannattajaryhmä Klopit on joukkueen 12. pelaaja, ja näiden intohimoisten fanien oma paikka kotistadionilla on Kannattajapääty. Kannattajapäädyn fanit elävät tunteella pelin mukana ja pumppaavat energiaa myös muihin katsomoihin! Kannattajapäädyn paikat ovat numeroimattomia.

Itäpääty: Perheiden ja SJK-junioreiden oma katsomo on Itäpääty. Esikuviaan kannustamaan tulleet nuoremmat fanit jaksavat tukea pelaajia kenties Itäpäädystäkin löytyvien karkkien ja muiden SJK-junioreiden myymien herkkujen voimalla! Itäpäädyn paikat ovat numeroimattomia.

Juniorikausikortti: Alle 18-vuotiaat saavat kausikortin edullisempaan hintaan. Juniorikausikortti on saman hintainen katsomosta riippumatta. HUOM! Alle 7-vuotiaat pääsevät SJK:n kotiotteluihin maksutta.

Mikä on Juniorikausikortti?

Alle 18–vuotiaat ovat oikeutettuja sisäänpääsyyn SJK:n kotiotteluihin alennettuun hintaan. Alle 18–vuotiaat pääsevät sisään otteluihin myös Juniorikausikortilla, jonka hinta on edullisempi normaaleihin kausikortteihin verrattuna. Juniorikausikortti on saman hintainen kaikkiin katsomoihin. Juniorikausikortin haltijan on varauduttava tarvittaessa todistamaan alle 18 vuoden ikänsä portilla. Juniorikausikortti on voimassa siihen saakka, kunnes sen haltija täyttää 18 vuotta.

HUOM! Alle 7-vuotiaat pääsevät SJK:n kotiotteluihin maksutta.

Miksi en voi ostaa kausikorttia SJK Akatemian otteluihin?

Kaudelle 2024 olemme uudistaneet kausikorttituotettamme, ja jatkossa kaikkien SJK Akatemian joukkueiden otteluihin pääset SJK-kausikortilla ilman erillistä lisämaksua. Kaiken lisäksi samalla kausikortilla pääset seuraamaan myös SJK Naisten otteluita!

Mitä tarkoittaa Early Bird -hinta?

Edullisemmat Early Bird -hinnat ovat voimassa vain hetken aikaa myynnin alkaessa. Tarjoamme kaikkein sitoutuneimmille kannattajillemme mahdollisuuden saada kausikortti hieman normaalihintaa edullisemmin. Aikainen lintu madon nappaa!

Voinko maksaa kausikortin kulttuuriseteleillä?

Epassi, SmartumPay, Edenred, Smartum-setelit sekä Tyky-setelit käyvät kausikortin maksutapana SJK Storessa sekä OmaSp Stadionilla.

Minulla on kauden 2023 kausikortti, miten uusin kausikorttini?

Lipunmyyntikumppanimme Ticketmaster lähettää viikon 42 aikana kaikille kauden 2023 kausikorttilaisille sähköpostiviestin, jonka mukana toimitettavan laskun maksamalla voit päivittää nykyisen paikkasi myös kaudelle 2024 – Edullisempaan Early Bird -hintaan! HUOM! Sähköposti lähetetään siihen osoitteeseen, joka Ticketmasterille on annettu kausikorttia kaudelle 2023 ostettaessa. Saman paikkansa uusivat asiakkaat käyttävät jatkossakin olemassa olevaa kausikorttiaan.

Minulla on kauden 2023 kausikortti, mutta en ole saanut laskua kausikortin uusimiseksi Ticketmasterilta?

Laskut lähetetään viikon 42 aikana. Mikäli tämän jälkeen laskua ei löydy sähköpostistasi, ole yhteydessä Ticketmasterin asiakaspalveluun. Muistathan kuitenkin ensin tarkastaa roskapostikansiosi! Otathan myös huomioon, että sähköposti lähetetään siihen osoitteeseen, joka Ticketmasterille on annettu kausikorttia kaudelle 2023 ostettaessa.

Minulla on kauden 2023 kausikortti, mutta haluaisin vaihtaa vanhan katsomopaikkani uuteen?

Voit jättää Ticketmasterin lähettämän laskun huomiotta, jolloin vanha paikkasi vapautuu myyntiin 30.11.2023. Samalla voit ostaa uuden kausikortin uudelta haluamaltasi paikalta. Kausikorttinsa uudelta paikalta ostavat asiakkaat saavat uudet kausikorttinsa postitse myöhemmin. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä Early Bird -hintamme ovat voimassa vain marraskuun loppuun saakka.

Paikka jonka haluaisin on verkkokaupan mukaan varattuna?

30.11.2023 asti kaikki vanhojen kausikorttilaisten paikat ovat varattuna uusimista varten ja vapaana ovat vain aiemminkin vapaana olleet kausikorttipaikat. Kauden 2023 uusimattomat kausikorttipaikat vapautuvat yleiseen myyntiin 1.12.2023.

Lähetetäänkö minulle uusi kausikortti?

Kausikorttinsa uudelta paikalta ostavat asiakkaat saavat uudet kausikorttinsa postitse myöhemmin. Ticketmasterin laskun maksamalla kauden 2023 paikkansa uusivat asiakkaat käyttävät jatkossakin olemassa olevaa korttiaan. Mikäli uusit korttisi, älä siis heitä nykyistä korttiasi roskikseen!

Olen kadottanut kausikorttini, mutta haluan uusia nykyisen paikkani?
Apua! En löytänyt vastausta kysymykseeni!

Mikäli kysymyksesi koskee kausikortin ostamista tai uusimista, voit olla yhteydessä Ticketmasterin asiakaspalveluun. Mikäli kysymyksesi koskee jotakin muuta asiaa, SJK:n henkilökunta pyrkii löytämään sinulle vastaukset!