123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerhon kausikorttimyynti kaudelle 2013 alkaa tänään.
Ensi kaudella Kausikortilla pääsee Edustusjoukkueen otteluiden lisäksi, Kakkoseen nousseen Kerho 07:n otteluihin sekä SJK U19 joukkueen otteluihin. Kaikkiin näihin otteluihin on mahdollista ostaa jatkossakin yksittäisiä ottelulippuja, mutta kausikortteja on kaudella 2013 vain yksi.

Lisäksi myyntiin tulee SJK Kannattajien jäsenkortit, joilla saat merkittäviä etuja normaaleista lipunhinnoista, fanituotteista sekä Kausikorteista.

Täältä tilaamaan Kausikortteja ja SJK Kannattajat jäsenkortteja:
Tuotteet ja liput.


SJK Kannattajat – kaikkien yhteinen juttu

Seinäjoen Jalkapallokerhon aktiivista kannattajatoimintaa kehitetään entisestään ja nyt kaikilla on mahdollisuus liittyä mukaan, vauvasta vaariin, tytöistä poikiin. Kannattajat järjestävät vieraspelireissuja sekä muita yhteisiä tilaisuuksia, kuten kauden avausjuhlia. Suunnitelmissa on myös kannattajakulkueita kotipeleihin yhdessä junioreiden kanssa.

SJK Kannattajien toimintaa pyörittää jatkossa Kloppienkin puuhamiehenä alusta asti ollut Lari Paski, joka toimii myös yhteyshenkilönä kaikille SJK kannattajille. Lari Paskin tehtävänä on myös toimia Seinäjoelle saapuvien vieraskannattajien yhteyshenkilönä ja neuvojana.

SJK Kannattajat toimivat virallisesti SJK ry:n alaisena ja kaikki jäsenmaksuista kertyvät tulot käytetään kannattajatoiminnan kehittämiseen.

Oma jäsenkortti ja omat edut

Liittyminen SJK Kannattajiin maksaa 20 euroa. Liittymisen jälkeen vuosimaksu on 30 euroa, eli ensimmäisellä kerralla mukaan liittyessä maksu on yhteensä 50 euroa.

Liittymis- ja vuosimaksun maksanut saa oman kannattajakortin, joka on nimellä varustettu ja se on numeroitu nousevasti. Jokainen voi ladata aina uuden vuosimaksun samalle kortille jatkossa, eli jäsennumero pysyy täten samana vuodesta toiseen. Näin voi siis tulevaisuudessa herkutella olleensa vaikka ensimmäisen sadan jäsenen joukossa ja todisteena siitä sinulla on oma jäsennumero.

Alkavalla kaudella, kun liityt SJK Kannattajiin, saat kausikortin kaudelle 2013 vain 100 euron hintaan (Normaalihinta on 150 euroa). Kausikortilla pääset Edustuksen pelien lisäksi myös Kerho 07:n ja SJK U19 joukkueen peleihin.

Käytännössä saat jäsenyyden ja vuosimaksun ensi vuodelle normaalin kausikortin hinnalla, mutta myös muut edut mitä SJK Kannattajien jäsenyys tarjoaa.

SJK Kannattajien jäsenkortti tarjoaa myös sponsoreiden tai muiden yhteistyöyritysten tarjoamia etuja, esim. alennuksia tuotteista tai mahdollisia sisäänpääsyjä. Näistä tiedotetaan myöhemmin SJK nettisivuilla ja SJK Kannattajien facebook sivuilla.

SJK Kannattaja jäsenkortilla saat alennuksen myös yksittäisistä pelilipuista, jos et halua hankkia kausikorttia vielä kaudelle 2013. Jäsenkortilla saat myös 15% alennuksen kaikista virallisista SJK fanituotteista.

Kuka voi liittyä?

SJK Kannattajiin ovat kaikki tervetulleita, liittyminen ja vuosimaksu ovat kaikille ikään katsomatta samat. Tarkoituksena on että liittymismaksun jälkeen olet aina SJK Kannattajien jäsen. Eli jos ostat jäsenyyden vaikka pienelle lapselle, pysyy jäsenkortti ja numero olemassa hänelle aina, mutta maksamalla vuosimaksun, kortin edut aktivoituvat kaudeksi kerrallaan.

Miten voit liittyä?

Mukaan liityt täyttämällä SJK nettisivuilta löytyvän lomakkeen. Kun olet maksanut sieltä löytyvälle tilille liittymis- sekä vuosimaksun, lähetetään jäsenkorttisi sinulle postitse.