123 456 7890

SJK:n ensimmäinen kausi Veikkausliigassa on sujunut mahtavasti ja nousijajoukkue on tällä hetkellä sarjataulukossa kolmantena, vain pisteen päässä toisena olevasta FC Lahdesta. Samaan aikaan takana neljäntenä oleva Kuopion Palloseura on jo seitsemän pisteen päässä.
Suomen suurin ja menestynein seura HJK, on jälleen kerran sarjan kärjessä ja eroa Kerhoon on jo 8 pistettä.

SJK kohtaa HJK:n ensi sunnuntaina Seinäjoen Keskuskentällä klo 18.30 alkavassa kärkipään ottelussa ja omaa hyvät saumat kuroa tuolloin piste-eroa kiinni. HJK nimittäin tulee Seinäjoelle kovassa otteluruuhkassa, pelattuaan viime viikonloppuna Suomen Cupin välierässä Maarianhaminaa vastaan ja se kohtaa vielä tämän kuluvan viikon torstaina Euroopan Liigan karsinnoissa Rapid Wienin kotonaan. Toinen osaottelu pelataan ensi viikolla. Kotiyleisönsä tuella SJK voisi kaataa ensimmäistä kertaa HJK:n Veikkausliigassa tällä kaudella, kahden ensimmäisen kohtaamisen päätyttyä Helsingissä kotijoukkueen voittoihin 1-0 ja 2-0 luvuin. Talvella pelatussa Liigacupissa SJK onnistui kotonaan HJK:n kaatamisessa.

Joka tapauksessa SJK:lle sijoitus debyyttikaudellaan kolmen parhaan joukossa olisi uskomaton saavutus ja samalla se tietäisi varmaa paikkaa ensi vuoden eurocupeissa. Mahdollisesti jopa neljäs sija voisi tuoda paikan eurocupeissa.

SJK:n tavoite kauteen lähtiessä oli sijoittua viiden parhaan joukkoon ja tuo tavoite näyttää olevan entistä lähempänä jo nyt, silllä kuudentena olevaan IFK Mariehamniin on eroa jo 12 pistettä ja maalierokin jopa 22 maalia parempi. Sijoituksella kuuden parhaan joukossa on myös väliä ensi kautta ajatellen, sillä se toisi ensi kaudelle yhden kotiottelun enemmän.

Sarjassa on kuitenkin edelleen 27 pistettä jaossa lopuissa otteluissa, eikä mikään ole varmaa ennenkuin pelit on pelattu. Tällä hetkellä eletäänkin kauden jännittävimpiä aikoja – ratkaisupelejä. Silloin kannattaa olla paikalla katsomossa kannustamassa SJK:ta voittoihin.

SJK:n loppukauden kotiottelut:
SJK – HJK, sunnuntaina 24.8. klo 18.30
SJK – FC Lahti, lauantaina 13.9. klo 16.00
SJK – TPS, sunnuntaina 21.9. klo 16.00
SJK – VPS, sunnuntaina 5.10. klo 14.00
SJK – MYPA, lauantaina 25.10. klo 14.00

Kaikki pelit pelataan Keskuskentällä.
Koko loppukauden otteluohjelma.
Veikkausliigan sarjataulukko.