123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho ja FC Inter jakoivat pisteet Veikkausliigakauden avauksessa 1-1-lukemin. Ottelu houkutteli lähes 4000 katsojaa Veritas Stadionille. Inter siirtyi huippukuntoisella nurmella pelatussa ottelussa johtoon vartin kohdalla, kun Philip Njoku puski Mika Ojalan vapaapotkun maaliin. SJK tasoitti puolen tunnin kohdalla, kun Bahrudin Atajicin laukaus otti pienen kimmokkeen ja painui maaliin. SJK pelasi tunnin ylivoimalla ja loi useita maalipaikkoja, mutta Jukka Lehtovaara piti lukemat loppuun asti 1-1:ssä.

FC Inter – SJK 1-1 (1-1)
1-0 16min Philip Njoku
1-1 31 min Bahrudin Atajic

Vartin pelin jälkeen Cedric Gogoua joutui rikkomaan Interin Philip Njokua vasemmassa laidassa vapaapotkun ja keltaisen kortin arvoisesti. Vapaapotkua asettui luonnollisesti antamaan Mika Ojala. Erinomaisesta erikoistilanneosaamisesta tunnettu Ojala oli jälleen vaarallinen. Ojalan vapaapotku tuli vitosen viivalle Njokulle, joka sai kunnian puskea Veikkausliigakauden ensimmäisen maalin.

Keltainen kortti heilui ensimmäisellä puoliajalla tiuhaan tahtiin. Gogouan lisäksi myös Bahrudin Atajic, Wayne Brown, Jussi Vasara ja Diogo Da Costa saivat varoituksen. 29. minuutilla Da Costa hölmöili itselleen toisen varoituksen, kun hän ei millään malttanut olla paikoillaan muurissa. SJK tasoitti 1-1:een vapaapotkun jälkitilanteesta. Jukka Lehtovaara nyrkkeili Brownin vapaapotkun Johannes Laaksoselle, Laaksonen siirsi pallon Brownille, joka syötti vielä Bahrudin Atajicille. Atajic laukoi noin 20 metristä ja pallo meni kimmokkeen kautta maaliin.

SJK painosti toisella puoliajalla ja loi paljon erinomaisia maalipaikkoja. 63. minuutilla pallo pelattiin komean syöttökuvion päätteeksi boksiin Akseli Pelvakselle, jonka ensimmäinen kosketus oli kuitenkin hiukan liian kova ja hän joutui liukumaan palloon ja osui polvellaan Lehtovaaraan. Seurauksena oli keltaiset kortit Pelvakselle ja tilanteen ulkopuolelta nahistelemaan tulleelle Eric Matoukoulle. 67. minuutilla Johannes Laaksosen loistava avaus löysi Bahrudin Atajicin oikeasta laidasta. Atajic eteni boksiin ja syötti takaviistoon Wayne Brownille pilkun tuntumaan. Brownin laukaus sijoitus meni vain hiukan ohi maalin.

Pari minuuttia sen jälkeen SJK loi jälleen erinomaisen maalipaikan. Tuco syötti linjan taakse Akseli Pelvakselle, mutta Jukka Lehtovaara esitti upean torjunnan. Lehtovaara torjui myös Laaksosen hyvän kaukolaukauksen. Muutama minuutti tämän jälkeen Pelvas pääsi jälleen vastakkain Lehtovaaran kanssa, mutta TPS:stä Interiin siirtynyt maalivahti esitti komean jalkatorjunnan. Lehtovaara kulutti kelosta kaiken mahdollisen ajan ja sai siitä lopulta varoituksen. Enempää maaleja ei enää nähty. Inter on varmasti tyytyväisempi tasapeliin.

Oltiin parempia kentällä ja luotiin paikkoja sen verran, että olisi pitänyt pystyä voittamaan, sanoi SJK:n parhaana palkittu Johannes Laaksonen.

Pitää olla tyytyväisiä tasapeliin, kun ottaa huomioon, mitä tapahtui. Jos joutuu noin kauan pelaamaan vajaalla SJK:n tasoista joukkuetta vastaan, niin ei se ole helppoa. Ennen ulosajoa pystyimme haastamaan SJK:ta hyvin. Uskon, että kaikki ovat tyytyväisiä pisteeseen, sanoi ottelun paras pelaaja Jukka Lehtovaara.

Tunti pelattiin ylivoimalla, niin kyllähän tämä tuntuu pettymykseltä. Inter puolusti ja taisteli hyvin. Luotiin riittävästi paikkoja. Pitää olla kylmäpäisempi. Inter tuli hyvin ottelun alussa, tiedettiin Interin vahvat erikoistilanteet. Tämä oli hyvä opetus meille, ensi viikolla olemme taas parempia, sanoi SJK:n päävalmentaja Simo Valakari.

Pitää olla tyytyväinen pisteeseen. Hiukan ristiriitainen fiilis. Ulosajoon asti pelasimme hyvin. SJK sai paljon paikkoja, teimme kaikkemme pitääksemme tasatilanteen. Tämä olisi ollut erinomainen ottelu jos emme olisi joutuneet vajaalle, se oli tyhmä temppu Da Costalta. Maalivahtitilanne oli selvä jo ennen peliä; Jukka Lehtovaara on ykkösmaalivahti, sanoi FC Interin päävalmentaja Job Dragtsma ottelun jälkeen.

SJK: Mihkel Aksalu MV, Richard Dorman, Pavle Milosavljevic, Cedric Gogoua, Zeljko Savic, Mehmet Hetemaj, Johannes Laaksonen, Bahrudin Atajic, Wayne Brown (69› Toni Lehtinen), Jussi Vasara (55› Akseli Pelvas) ja Tuco

SJK:n kausi jatkuu sunnuntaina 19.4. kotiottelulla Rovaniemen Palloseuraa vastaan. Ottelu pelataan Jouppilanvuoren tekonurmella kello 16. Tervetuloa!