123 456 7890

Maalikuussa aloitetaan kauden ensimmäisten kotipelien yksittäisten lippujen myynti. Kauden 2017 SJK kausikortit saa vielä ennen sitä verkkokaupasta helmikuun ajan. Sen jälkeen kausikorttimyynti jatkuu ainoastaan SJK Shopissa OmaSp Stadionilla.

Kausikortteja on mennyt jälleen ennätysvilkkaasti, sillä tähän mennessä on jo noin 1300 SJK-kausikortin omistajaa kaudelle 2017. Viime kaudella kausikortteja meni kaikkiaan noin 1600 kappaletta ja tuo määrä oli SJK:n uusi ennätys. Tämän hetken luvussa ei ole mukana edes kaikki SJK-junioreiden kausikortit, joita menee vielä useampi sata ja Veikkausliigakauden alkuunkin on aikaa kaksi kuukautta. Veikkausliiga alkaa 5.4. kotiottelulla FC Lahtea vastaan. Varmista oma paikkasi nyt.

SJK:n virallinen kausi on kuitenkin jo hyvässä vauhdissa, kun Suomen Cupin lohkovaiheen ottelut jatkuvat taas ensi lauantaina. SJK isännöi silloin Seinäjoen Wallsport Areenalla porilaista MuSa:a ja ottelu alkaa klo 14:15. SJK:n kausikorteilla pääset kaikkiin SJK:n Suomen Cupin kotiotteluihin, sekä samalla kaikkiin SJK Akatemian Suomen Cupin kotitotteluihin, poislukien mahdollinen finaali. SJK:n kausikortti käy edustusjoukkueen kotiotteluiden lisäksi Akatemian ja Akatemian U20-joukkueen peleihin koko kauden ajan.

Kausikortit netistä: www.sjk2007.fi/verkkokauppa

Verkkokaupassa pääset tutustumaan SJK:n uusiin fanituotteisiin, joita on tullut paljon lisää ja niitä tulee lisää vielä pitkin kevättä.