123 456 7890

Seinäjoella 5.4. pelattavan SJK – FC Lahti -ottelun yksittäiset liput ovat jo verkkomyynnissä. Myös kausikortteja saa edellen ja tähän mennessä niitä on mennyt jo 1572 kappaletta! Luku on uusi ennätys tässä vaiheessa pre-seasonia.

Tämän kauden kausikorttimyynti alkoi todella vilkkaasti ja jouluna kortteja oli mennyt jo yli tuhat kappaletta. Kausikorttien verkkomyynti lopetettiin helmikuun loppuessa, mutta myynti jatkuu edelleen OmaSp Stadionin SJK Shopissa normaalisti.

Viime kaudella SJK myi kaikkiaan noin 1600-1700 kausikorttia ja tälle kaudelle tavoitteeksi laitettiin kunnianhimoinen 2000 kausikorttia. Tulevaisuudessa SJK tavoittelee jopa 2500 kausittain myytävän kausikortin määrää.

Tämän kauden uutuutena kausikorteissa on uusi Perhekatsomo, joka sijaitsee Pääkatsomon ja Kannattajapäädyn kulmauksessa. Perhekatsomossa perheen pienimmät vanhempineen pääsevät parhaiden palveluiden lähelle, sekä lähelle Kannattajapäädyn tunnelmaa ja ottelua. Kulma onkin täyttynyt kivasti ja kaikiaan lapsille ja nuorille on mennyt parisen sataa kausikorttia.

SJK:n Veikkausliigakausi alkaa keskiviikona 5.4. OmaSp Stadionilla, kun FC Lahti tulee vieraaksi klo 19:30 pelattavaan otteluun. Ottelun liput ovat myynnissä SJK:n verkkokaupassa ja pääset ostamaan omasi tästä linkistä.

Veikkausliiga jatkuu heti seuraavan lauantaina vierasottelulla VPS:ää vastaan ja tuohon lauantaina 8.4. klo 16:00 pelattavaan otteluun tullaan järjestämään Seinäjoelta bussikuljetukset. Seuraava kotiottelu on pääsiäislauantaina 15.4. klo 15:00, kun SJK:n vieraaksi saapuu Tampereen Ilves.

Ennen Veikkausliigan alkua SJK pelaa vielä Suomen Cupin välierässä, kun se kohtaa lauantaina 1.4. klo 12:30 Tapiolan Urheilupuistossa Ykkösessä pelaavan FC Hongan. Ottelu näkyy suorana ISTV:n kautta ja Seinäjoella sitä pääsee katsomaan OmaSp Stadionin Carlsberg Sports Barissa. Suomen Cupin finaali pelataan joka tapauksessa Seinäjoella OmaSp Stadionilla, syyskuun 23. päivä. Eli jos SJK voittaa 1.4. Hongan, kohtaa se kotistadionillaan voittajan toisesta välierästä Ilves – HJK.

Löydät SJK:n kaikki ottelut nettisivujen Otteluohjelma -kohdasta.