123 456 7890

SJK päätti kauden 2016 Kaudenpäätösjuhlissa OmaSp Stadionilla viime lauantaina, yhdessä koko seuraväen, tukijoiden ja kannattajiensa kanssa. Juhlat aloitettiin Atria Loungessa cocktail-pöydän herkuilla ja loppuillasta siirryttiin Carlsberg Sports Bariin.

Tilaisuudessa palkittiin SJK:n kannattajaryhmän äänestämä kauden pelaaja, joka tänä vuonna oli hyökkääjä Roope Riski.

Riski on kaikkien aikojen kahdeksas pelaaja joka sai nimensä Kloppien Kannuun ja se on jaettu nyt yhdeksän kertaa. Aiemmin sen on voittanut kahdesti Ville Pajula ja kertaalleen Mihkel Aksalu, Cedric Gogoua, Pavle Milosavljevic, Patrik Lomski, Aki Sipilä ja Jani Asuintupa.

Tämän vuoden äänestyksessä Riski nappasi kaikista äänistä reilut 34 prosenttia. Muita ääniä saaneita äänimääräjärjestyksessä oli: Mehmet Hetemaj, Jussi Vasara, Mihkel Aksalu, Matej Hradecky. Tasaäänin: Teemu Penninkangas, Toni Lehtinen, ja Richie Dorman, sekä vielä tasaäänin: Jarkko Hurme, Marc Vales, Ariel Tuco Ngueukam ja Matti Klinga.

Tilaisuudessa joukkue muisti taustojaan ja seuran työntekijöitä omilla palkinnoillaan ja puheita piti SJK:n puheenjohtaja Raimo Sarajärvi, toimitusjohtaja Teemu Virtanen, päävalmentaja Simo Valakari ja joukkueen kapteenisto.

Uransa lopettavaa Jussi Vasaraa kiiteltiin panoksestaan ja hänelle lahjoitettiin muistoksi kuva miehen maalitilanteesta OmaSp Stadionilla. Myös Vasara piti pienen kiitospuheen.

Huutokaupassa tehtiin hyvää

Kaudenpäätöjuhlassa järjestettiin myös pienimuotoinen hyväntekeväisyys huutokauppa, jolla kerättiin varoja aiemmin kesällä SJK:n Respect-palkinnolla palkitun jalkapallojoukkue Apollon hyväntekeväisyyskohteelle. Kohde on Sylva ry, joka tekee työtä syöpäsairaiden lasten, sekä heidän perheidensä hyväksi.

Huutokauppaan oli Apollo lahjoittanut pelipaitansa, jossa oli aito Jari Litmasen nimikirjoitus. SJK:n kapteeni Mihkel Aksalu puolestaan lahjoitti omat maalivahtihanskansa nimikirjoituksin. Aksalu pelasi kyseisillä hanskoilla Suomen Cupin Finaalissa Tampereen Ratinassa, kun SJK voitti Suomen Cupin ensimmäistä kertaa historiassaan.

Apollon pelipaidan huusi Mika Laukkanen 600:lla eurolla. Tarjouksia tehtiin paidasta jopa puhelimen välityksellä. Mihkel Aksalun hanskat puolestaan meni Tiina Mäkelälle ja hän maksoi niistä tiukan huutokilpailun jälkeen peräti 741 euroa. Siten huutokaupalla kerättiin yhteensä 1341 euroa hyvään tarkoitukseen.

Juhlat olivat SJK:n viimeinen yhteinen tapahtuma kaudelle 2016 ja seuraavan kerran joukkue kokoontuu joulukuun alussa, kun aloitetaan valmistautuminen kauteen 2017.

Ensimmäiset viralliset ottelut pelataan jo tammikuussa, kun SJK aloittaa Suomen Cupin lohkovaiheen.