123 456 7890


Veikkausliigan kausi lähenee loppuaan huippujännittävässä tilanteessa, sillä kun kaksi kierrosta on pelaamatta, ei vielä ole tietoa kuka on mestari, ketkä nappaavat mitalit tai edes se, kuka joutuu karsimaan sarjapaikastaan Ykkösen joukkuetta vastaan. SJK on joka tapauksessa mukana mestaruus- ja mitalitaistossa.


SJK pelaa kauden viimeisen kotipelinsä maanantaina, kun se isännöi ainoana sarjasijoituksensa varmistanutta PK-35 Vantaata vastaan. PK-35 on nimittäin sarjan viimeisenä, eikä toivoa säilymisestä enää ole. SJK puolestaan tarvitsee voiton, jotta se pääsisi 23.10. pelattavaan kauden päätöskierrokseen asemissa, jossa Suomen mestaruus olisi edelleen mahdollinen. SJK on kolmantena, edellään kahden pisteen päässä IFK Mariehamn, joka vierailee maanantaina Lahdessa. SJK on yhden pisteen päässä HJK:sta, joka puolestaan kohtaa SJK:n takana pisteen päässä olevan Ilveksen.


Viimeinen kotipeli edessä ja pelaamme vielä mitaleista. Olemme myös erittäin hyvässä iskussa tällä hetkellä, sanoo SJK:n päävalmentaja Simo Valakari.


Mutta PK-35 Vantaata vastaan meidän todella täytyy kiinnittää huomiota meidän puolustuspelaamiseemme, sillä perjantain kotipelissä päästimme kaksi maalia, mikä tekee aina pelistä hankalamman, varoittelee Valakari.


Joukkue on kuitenkin edelleen hyvässä iskussa ja meillä on kaikki samat pelaajat käytettävissämme kuin oli perjantainakin, sanoo Valakari lopuksi.


Maanantaina OmaSp Stadionin hyvästelee varmuudella lopettamispäätöksestään aiemmin kertonut Jussi Vasara, mutta mukana saattaa olla monia muitakin pelaajia, jotka vetävät viimeistä kertaa mustan SJK-paidan päälleen OmaSp Stadionin kopissa.


Osa ei vielä edes tiedä jatkosuunnitelmistaan ja yksi sellainen on SJK:n edustusjoukkuetta jo kaudesta 2010 edustanut Teemu Penninkangas. Penninkangas onnistui myös maalinteossa viime kotiottelussa FC Lahtea vastaan.


Nopeasti tämä OmaSp Stadion alkoi tuntumaan kodilta. Ja se on kyllä näkynyt meidän peleissäkin, sillä täällä meitä on älyttömän vaikea voittaa. Lisäksi tuntuu, että peleistä on tullut enemmän sellainen tapahtuma koko Seinäjoelle. Ja tuntuu todella hyvältä, että joka pelin oikeastaan on saanut kotona pelata ison yleisön edessä. Kloppienkin kannatus pääsee paremmin oikeuksiinsa, kun ääni pysyy stadionilla. Ja se on ollut kyllä taas hienoa kuunneltavaa läpi kauden, kiittelee Penninkangas.


Mun mielestä tää on parasta aikaa jalkapalloilijana, kun pelataan isoista asioista ja tuleva viikko on kyllä ihan huikea! Tällaisesta pitää osata nauttia samaan aikaan, kun laittaa kaiken likoon mitä kropasta irtoaa, kommentoi Penninkangas tulevia otteluita.


Omiin tulevaisuuden suunnitelmiin en osaa sanoa vielä mitään, kun nyt keskitytty täysin tähän kauteen ja loppuihin peleihin. Mietitään niitä juttuja sitten vasta kauden jälkeen, sanoo Penninkangas lopuksi.


Ottelujuniorit ovat saattaneet joukkueet kentälle kaikissa SJK:n OmaSp Stadionilla pelatuissa kotiotteluissa. Ottelujuniorit ovat tulleet aina eri puolilta maakuntaa. SJK haluaa kiittää tämän kauden ottelujunioreita vielä kerran ja on kutsunut koko porukan vanhempineen maanantain otteluun. Lisäksi paikalla on myös Seinäjoen Energialiigan junioreita.


SJK toivottaa juniorit ja heidän perheensä, sekä koko Seinäjoen väen tervetulleeksi OmaSp Stadionille kannustamaan SJK voittoon kauden 2016 viimeisessä kotiottelussa.


SJK – PK-35 Vantaa maanantaina 17.10. klo 18.30. Portit ja palvelut aukeavat klo 17.00.
Ottelun liput myynnissä SJK Shopissa ja SJK:n verkkokaupassa.

Ottelujuniorit videolla:

PK-35 Vantaa hyvästelee Veikkausliigan

Seinäjoelle maanantaina vieraaksi saapuva PK-35 Vantaa on jo varma tippuja ja se on ollut sitä käytännössä jo pidemmän aikaa. Nousijajoukkueen kausi onkin ollut myrskyisä ja sitä tullaan taatusti muistelemaan vielä pitkään tulevaisuudessa.


PK-35 Vantaa aloitti kauden yhtenä potentiaalisena mitalikandidaattina, tai ainakin sitä povattiin kausiennakoissa sarjan mustaksi hevoseksi. Joukkueen Ykkösestä Veikkausliigaan nostanut omistajakaksikko Shefki Kuqi ja Pablo Counago riitaantuivat kesken alkukauden ja alkoi turbulenssi, joka johti lopulta siihen, että Kuqi lähti esikuntineen Turun Interin peräsimeen ja Counago palasi Espanjaan maanmiestensä kanssa. PK-35 Vantaa ajautui talousvaikeuksiin ja se joutui vapauttamaan kaikki pelaajansa sopimuksistaan. Seuraa myös rangaistiin pistemenetyksillä maksamattomista palkoista. Moni kokenut pelaaja vaihtoikin maisemaa ja tällä hetkellä joukkue koostuu lähes täysin juniori-ikäisistä pelaajista.


Kesken kauden joukkueen päävalmentajaksi nousseella Pasi Pihamaalla on ollut kova työ pitää joukkue pinnalla ja mukana Veikkausliigassa.


Mikään heittopussi ei PK-35 Vantaa kuitenkaan ole suostunut olemaan ja viime perjantaina joukkue pisti VPS:n kotonaan lopussa ahtaalle, haettuaan vimmatusti tasoitusosumaa 1-2 tappioon päättyneessä ottelussa. Tuosta ottelusta puuttui flunssan kourissa ollut Reza Heidari, mutta muuten PK-35:n ryhmä on tällä hetkellä pelikunnossa.Kun PK-35 Vantaa vieraili Seinäjoella heinäkuussa, oli vastassa lähes täysin eri joukkue. SJK voitti silloin 3-2 luvuin.

SJK pääsee hyvässä tilanteessa OmaSp Stadionille


Ennen kauden viimeistä kotiottelua, ovat kaikki SJK:n pelaajat terveinä ja käytettävissä, pelikiellossa olevaa Jarkko Hurmetta lukuun ottamatta. Hurmeen pelikielto päättyy maanantain otteluun ja hän on jälleen käytettävissä, kun kausi päättyy ensi viikon sunnuntaina 23.10. Helsingissä HJK:n vieraana.


Sarjatilanteen lisäksi jännättävää löytyy Veikkausliigan pelaajatilastojen osalta, kun SJK-pelaajia on esillä maalintekijä-, syöttö- ja IS-tähtipörssissä.


Maalikuninkuutta SJK-pelaajista jahtaa Roope Riski, joka on tällä hetkellä tasamaaleissa HJK:n Alfredo Morelosin kanssa. Molemmilla on kasassa 16 osumaa. Kaksikon takana on 15 maalissa Interin Njazi Kuqi. Kaukana ei kolmikosta ole myöskään Billy Ions, joka on 12 maalillaan tilastossa jaetulla neljännellä sijalla. Syöttöpörssiä johtaa Ilveksen Emile Paul Tendeng, jolla on 8 syöttöä. Hänen takanaan on kuitenkin SJK-kaksikko Tuco ja Teemu Penninkangas, joilla molemmilla on 6 syöttöä tilillään. IS:n tähtipörssiä johtaa niin ikään Tendeng, jolla on kasassa 25 tähteä, mutta hänen takanaan on taas SJK-kaksikko, Roope Riski ja Billy Ions, joilla molemmilla on 23 IS-tähteä kerättynä.


Veikkausliigan tämän hetken kuntopuntarissa SJK on ykkösenä ja maanantain vastustaja PK-35 Vantaa viimeisenä. SJK on hävinnyt viimeksi elokuussa ja on nyt pelannut putkeen seitsemän ottelua ilman tappiota. OmaSp Stadionilla SJK on pelannut tappioitta jo kymmenen ottelua putkeen. Näissä on mukana myös SJK:n Mestareiden Liigan karsintaottelu. Hyvillä mielin voi siis sanoa, että OmaSp Stadionista on tullut voittamaton linnake viime kuukausina. Toivotaan, että se on sitä vähintään myös pitkälle ensi kauteen asti.

Kesäkuussa avattu OmaSp Stadion hiljenee maanantain jälkeen Veikkausliigan osalta talveksi.

Ottelun liput ja järjestelyt

Lipunmyynti ennakkoon SJK Shopissa ja SJK:n verkkokaupassa.

Ennakkolippujen hinnat:

Pääkatsomo:
Aikuinen 20 �
Lasten lippu (4-16 -vuotiaat) 10 �

Eteläkatsomo:
Aikuinen 15 �
Alennusryhmä 12 �

Itäpääty & Kannattajapääty 10 �

Alle 4-vuotiaat kaikkiin katsomoihin syliin ilmaiseksi.

Pelipäivänä lippuja myydään myös OmaSp Stadionin tapahtumatorin laidassa olevasta lipunmyyntipisteestä.

Kaikki OmaSp Stadionin katsomot ovat katettuja ja paikat ovat numeroituja pääsylippujen mukaan kaikkialla muualla, paitsi Kannattajapäädyssä. Kannattajapäädyn keskiosa on seisomakatsomoa. Tupakointi ottelutapahtumassa on sallittua vain sille varatuilla alueilla.
Huomioithan myös kielletyt esineet, kuten sateenvarjot, pullot, purkit, ilotulitteet ja muut vaaralliset esineet. Porteilla tehdään turvatarkastukset.

Portit ja palvelut aukeavat OmaSp Stadionilla klo 17.00. Toisen kerroksen Carlsberg Sport Bar, sekä stadionin muut anniskelupisteet, palvelevat janoisia heti porttien avautuessa ja Carlsberg on auki myös ottelun jälkeen. Siellä on myös SJK:n pelaajahaastattelu pelin jälkeen. Pelin aikana Carlsberg Sports Bar on vain pääkatsomolipun ostaneille.

Ottelu näkyy tuttuun tapaan ISTV:n ja Ruutu+:n palveluissa. Lähetys alkaa noin 10 minuuttia ennen ottelun avauspotkua, eli klo 18.20.