123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho isännöi tulevana keskiviikkona PK-35 Vantaata Seinäjoen Keskuskentällä kauden tärkeimmässä ottelussa. Tärkeimmäksi tämän ottelun tekee RoPS:n varmistettua jo sarjavoiton se, että tässä ottelussa kohtaavat toisistaan pisteen sisällä sijoilla kaksi ja kolme olevat joukkueet. Kakkossijalla ei noin etukäteen ajatellen ole suurta merkitystä, kun Palloliitto poisti aiemmin käytössä olleen tasonmittauksen Ykkösen ja Veikkausliigajoukkueiden väliltä, mutta aiemmat vuodet ovat osoittaneet että Veikkausliigaa saatetaan täydentää vielä myöhemminkin Ykkösen joukkueilla. Silloin ensimmäinen täydentäjä on tietenkin korkeimmalle sijoittunut ilman sarjanousua jäänyt joukkue Ykkösestä.

Lisäksi Kerhon tavoitteena on ollut vuoden alusta asti olla kauden päättyessä kolmen parhaan Ykkösen joukkueen joukossa. Myös PK-35 Vantaa haluaa tuon toisen sijan itselleen, joten huikea kärkipään kamppailu tästä on keskiviikkoillaksi luvassa.

Tässä kotiottelussa Kerhoa valmentaa vielä väliaikaisesti SJK Junioreiden valmennuspäällikkö Jamie Shore, mutta katsomossa istuu jo viikonloppuna SJK:n uutena päävalmentajana työnsä aloittava Simo Valakari. Myös uusi urheilutoimenjohtaja Keith Armstrong on vahtimassa joukkueen esityksiä paikan päällä. Täytetään siis Keskuskentän lehterit ja kannustetaan SJK voittoon!

Voitot tällä hetkellä tasan

SJK ja PK-35 Vantaa ovat tällä kaudella kohdanneet jo kahdesti ja näistä voitot on aina kirjannut tililleen kotijoukkue. Seinäjoella kauden toisessa kotiottelussa Joupiskan tekonurmella oli Kerho parempi lukemin 2-1 ja tuolloin SJK-maaleista vastasivat Christian Sund ja Kim Palosaari. PK-35 Vantaan lohdutusmaalin värkkästi yliajalla Ymer Xhaferi. Vantaalla katsomossa olleen Seinäjoen oman Paula Koivuniemen hurjasta kannustuksesta huolimatta Kerho taipui 2-0-tappioon. John Weckström maalasi avausosuman puolen tunnin pelin jälkeen melkein puolesta kentästä yli ulkona maalistaan olleen Luis Fernandon. Loppunumerot iski ottelun yliajalla nigerialainen Ikenna Ikegwuonu.

Toivottavasti tämä sama trendi jatkuu ja jälleen kotijoukkue on vahvempi näiden kahden kohtaamisessa.
PK-35 Vantaa kärsii tällä hetkellä loukkaantumissumasta, mutta toisaalta parin viime ottelun esityksissä se ei suuremmin ole näkynyt, sillä ainakin paikallisottelu FC Viikinkejä vastaan oli maalijuhlaa ja voittolukemat 0-4 kirjattiin vantaalaisille. Alkukauden kohutoppari Kim Raimi on kuitenkin vielä sivussa, kuten on myös Petri Oravainen ja Kerhon verkkoon viime kohtaamisessa maalannut Weckström.

Tommi Haanpää pelaa taas

Jarosta Kerhoon siirtoikkunan auetessa siirtynyt Tommi Haanpää on viimein täydessä iskussa ja tekee paluun kokoonpanoon pikkukolhuista toivuttuaan. Aki Sipilä ja Toni Lehtinen saivat korttitilinsä täyteen viime ottelussa FC Viikinkejä vastaan ja molemmat ovat siten pelikiellossa. Sipilälle pelikielto on jo kauden kolmas, joten sääntöjen mukaan siitä räpsähtää yksi lisäottelu huilia. Lehtisen pelikielto on vain yhden ottelun mittainen.

Pitkäaikaisloukkaantuneiden Teemu Penninkankaan ja Tiitus Lehtisen lisäksi muita poissaolijoita ei ole ja mukana treeniringissä on taas useampikin oma juniori, joten melko laajasta nipusta Shore pääsee joukkuetta valitsemaan.

Viime lauantaina SJK esitti ensimmäisellä puoliajalla FC Viikinkejä vastaan kenties kauden parasta peliään, missä tempo oli hurja, pallo liikkui mieheltä miehelle ja vain tolpat, hieman vaatimaton viimeistely sekä vastustajan maalivahti estivät lisämaalien synnyn. Esitys oli myös katsomossa paikalla olleen Valakarin mieleen. Parin ottelun voittoputki tuntuu muutenkin piristäneen joukkueen ilmettä valmentajanvaihdoksen jälkeen ja keskiviikkona nähdään jatkuuko tuo hyvä peli-ilme samaan malliin.

Shore valitsee kokoonpanon otteluun tästä nipusta: Luis Fernando, Tomas Karike, Pat Phelan, Mikko Ylihärsilä, Matti Lähitie, Richie Dorman, Jyri Hietaharju, Timo Rauhala, Mikko Väänänen, Ville Ylinen, Janne Hosio, Jesse Jääskeläinen, Aleksi Ahde, Chris Cleaver, Christian Sund, Patrik Lomski, Jesse Sarajärvi, Kalle Taimi, Touko Tumanto, Kim Palosaari, Daniel Caumo ja Tommi Haanpää.

SJK vs. PK-35 Vantaa keskiviikkona 29.8. klo 18:30 Seinäjoen Keskuskentällä. Portit, kioskit ja olutteltta aukeaa klo 17.00 ja olutteltalla juoma on halpaa pari ensimmäistä puolituntista. Liput 10/6 euroa ja ennakkolippuja myy Hospoda sekä Pub Wilson pitkin viikkoa. Myös Prisman SJK-piste myy lippuja tiistaina klo 18-21 välisenä aikana. Ennakkolipuista saa 20%:n alennuksen, jos ostaessa käyttää S-bonuskorttia.

Tervetuloa Keskuskentälle viihtymään ja kannustamaan Kerho voittoon!