123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho vietti eilen keskiviikkona koko seuraväen voimin pelikauden 2013 päätös- ja palkitsemistilaisuutta Törnäväsalissa.

Lämminhenkisessä juhlassa paikalla oli SJK edustus, Kerho 07, SJK U19, kaikki SJK Juniorit, SnadiKerho sekä erityisliikuntaryhmä SJK Tiikerit. Tietenkin mukana oli myös kaikki muu seuraväki valmentajista ja vanhemmista lähtien. Pelaajia koko seurassa on vähän alle 500 ja yhdessä muun väen kanssa paikalla oli lähes 600 ihmistä.

Törnäväsali olikin ääriään myöten täynnä ja vaikka viereiset kabinetitkin avattiin käyttöön, joutui osa istumaan rappusilla ja seisomaan käytävillä.

Palkitsemisien ja juhlapuheiden jälkeen juotiin vielä tilaisuuden päätteeksi pullakahvit / -mehut ja osa kuvautti itseään Ykkösen mestaruuspokaalin kanssa tai osteli tavaratorilta halpoja varusteita sekä fanituotteita.

SJK:n menestyksekäs kausi 2013 saatiin näin virallisestikin arvoiseensa päätökseen.

Ilta aloitettiin SJK:n ja SJK Junioreiden puheenjohtajien juhlapuheilla

SJK puheenjohtaja Raimo Sarajärvi korosti puheessan koko SJK:n olevan suuri perhe ja vaikka mediassa monesti luullaan Kerhon olevan pelkkä edustusjoukkueen seura, ei tuo luulo pidä paikkaansa ja ilman koko seuraväen työtä, ei SJK olisi siinä missä se nyt on – Seura jolla on edustusjoukkue Veikkausliigassa, reservit Kakkosessa, A-juniorit SM-sarjassa ja vielä juniorit laadukkaassa valmennuksessa aina perheen pienimpiin ja erityisryhmiin asti.

SJK Junioreiden puheenjohtaja Jukka Saarijärvi sivusi omassa puheessaan SJK:n Veikkausliiganousua ja toivoi koko kaupungin ja maakunnan vähänkään jalkapallosta kiinnostuneiden, olevan oman kaupungin joukkueen takana ja mukana saamassa katsomot pullistelemaan entistä kovemmin.

Saarijärvi kertoi myös junioripuolen pelaajamäärän kasvaneen noin 15%.lla ja että samalla myös toimijamäärä on noussut seurassa. Toimijamäärän nousu taas on mahdollistanut mm. laajan SnadiKerho-toiminnan 3-5 vuotiaille, lapsille tarkoitetun Energialiigan laajentamisen sekä alueen päiväkodeissa kiertävän Päiväkotifutiksen laajentamisen.

SJK Junioreiden puheenjohtaja Saarijärvi kertoi myös, että SnadiKerho toiminnan myötä aloitetaan SJK:ssa myös ensimmäistä kertaa tyttöfutis, sillä toiminnassa suurella määrällä mukana olleille tytöille muodostetaan nyt oma joukkue -07 ja sitä myöhemmin syntyneistä.

Palkintojen jaossa riitti hommaa

Seuran erikoispalkintojen, sekä joka joukkueiden parhaiden palkitsemisen lisäksi, jaettiin myös taitomerkkejä.

Kaikenkaikkiaan palkintoja jaettiin joukkueiden ja seuran parhaimmille yli 80 kappaletta ja näiden lisäksi kultaisia, hopeisia ja pronssisia taitomerkkejä junioripelaajille yhteensä yli 90.

Jaettavaa siis riitti, mutta palkitseminen sujui jouhevasti ja illan juontajana toimi aina sanavalmis maalivahtilegenda Asko Ristimäki.

Vuoden Junioripelaajana palkittiin Aston Villassa näytillä pariin otteeseen käynyt, ikäluokkansa maajoukkueen kapteeni, Joonas Sundman.

Askon Maalivahtimalja meni Paavo Valakarille, joka pelasi kauden aikana B-junioreissa, A-junioreissa ja teki debyyttinsä Kakkosessakin Kerho 07:n riveissä.

SJK Maalitykkinä palkittiin Toni Lehtinen, Taitoniekkana Josu Currais ja Vuoden Yllättäjänä Teemu Penninkangas. Jo aiemmin kauden päätyttyä, palkittiin Vuoden Pelaajana kannattajaryhmä Kloppien toimesta puolustaja Pavle Milosavljevic.

Kerho 07:sta palkittiin Vuoden Pelaajana Juuso Aalto, Vuoden Puurtajana Samir Bouroussi, sekä Vuoden Yllättäjänä Tuomas Lähdesmäki.

SJK U19 nuorista palkittiin Tuomas Rintamäki, Janne Tuohisaari ja Aleksi Ahde, koko kauden erinomaisten esitysten perusteella.

Koko seuran kaikki palkitut löydät tästä