123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerhon Ykkösen kauden avaus siirtyy pelattavaksi myöhemmin, kun Helsingin Vuosaaren kenttä ei ole pelikuntoinen huhtikuun loppuun mennessä.

Alunperin koko Ykkösen avausotteluksi merkitty FC Viikingit – SJK piti pelata sunnuntaina 28.4. Helsingissä. Palloliiton eilisellä ilmoituksella ottelu siirrettiin pelattavaksi vasta keskiviikkona 29.5.

Näin ollen SJK:n kauden avausotteluksi tulee kotiavaus SJK – PK-35 Vantaa, joka pelataan Jouppilanvuoren tekonurmella lauantaina 4.5. klo 16.00.

SJK leirissä ottelusiirtoon suhtauduttiin ihmetellen.

– Jos tämä meistä olisi ollut kiinni, ottelu pelattaisiin sovittuna aikana, kommentoi siirtoa SJK päävalmentaja Simo Valakari.

– Säiden armoilla tässä kaikki tietenkin on, mutta luulisi että Helsingistä löytyisi kenttä jolla ottelun voisi pelata. Pelaammehan mekin tarpeen niin vaatiessa kaksi ensimmäistä kotiottelua varakentällä ja tähän on varauduttu jo hyvissä ajoin etukäteen, kommentoi SJK Joukkueenjohtaja Jari Kujala.

SJK reservijoukkue Kerho 07 aloittaa Kakkosen kautensa sovitusti lauantaina 27.4. vieraspelillä PS Kemiä vastaan.

SJK edustuksen kaikki ottelut löydät tästä linkistä.

Pikahälytyksella harjoitusvastustajaksi JBK

Koska valmistautuminen kauteen venyykin aiottua pidemmäksi, sopi SJK pikavauhtia huomiselle lauantaille 20.4. pelattavaksi harjoitusottelun Joupiskan tekonurmelle.

Ottelu alkaa jo klo 12.00 ja vastustajaksi tulee Kolmosesta nousua havitteleva Pietarsaaren JBK. Otteluun ei ole tulossa lisäpalveluita ja siihen on vapaa pääsy.

Ottelun jälkeen samalla kentällä pelataan Kakkoseen valmistautuvan SJK reservijoukkue Kerho 07:n kenraaliharjoitus kauteen, kun FC YPA vierailee Seinäjoella. Tuo ottelu alkaa klo 14.15 ja otteluun on tulossa makkara- ja kahvimyynti.
SJK tarjoaa kaikille ilmaisen sisäänpääsyn myös Kerho 07:n peliin, virallisen kauden alkamisen kunniaksi.

Jotta lauantaista muodostuvan epävirallisen SJK päivän voisi viettää täydellisesti, pelaa vielä SJK B-juniorit oman ottelunsa Wallsport Areenalla klo 16.00 alkaen.
Eli ohjelmaa riittää klo 12.00 – 18.00 välille. Tervetuloa mukaan!

SJK edustusjoukkueen kausi alkaa jälleen Jouppilanvuoren kentällä. Nyt kotiavaus lauantaina 4.5. on myös Ykkösen kauden avausottelu. (Kuva kaudelta 2011 Suomen Cup ottelusta SJK – HJK)