123 456 7890

Kärkkäinen tyytyväinen
Seinäjoen Jalkapallokerhon tasapeli Ykkösessä pelaavaa Rovaniemen Palloseuraa vastaan sai valmentaja Tomi Kärkkäisen hyville mielin.

– Oltiin kyllä ihan hyvin mukana. Etenkin ensimmäisellä puoliajalla me mielestäni veimme peliä ja paikkoja useampiinkin maaleihin oli. Mikko Ylihärsilä teki upean maalin ja pääsi muutenkin hyvin tekopaikkoihin, iloitsi Kärkkäinen.

Ottelussa Kerho pystyi ensimmäisen kerran venymään edes tasapeliin ylempisarjalaista vastaan. Aiemmin on kohdattu liigajoukkueista FC Haka, VPS, HJK ja Suomen Cupissa silloin liigassa pelannut RoPS, sekä Ykkösestä KPV. Näissä peleissä on oltu pääsääntöisesti vastaanottavana osapuolena.

– Siihen nähden, että meiltä oli koko joukko pelaajia pois, peli sujui hyvin. Muut saivat nyt tilaisuuden ja käyttivät sen erinomaisesti hyväkseen. Esimerkiksi Nuutti Panula pakkina onnistui hyvin, lisäsi “Kärde”.

Seuraavaksi Kerho pelaa lauantaina Mustasaaressa VIFK:ta vastaan. Sen jälkeen jäljellä on kaksi treenipeliä ja Suomen Cupin ottelu tai otteluita.

– Se ensimmäinen peli Suomen Cupissa sopisi ihan mukavasti vaikka heti pääsiäisen jälkeiseiselle viikolle tai sitten siihen Kiisto -pelin jälkeiselle. Ei sen niin väli ole. Voimme käytännössä peluuttaa kahta eri joukkueellista, kuten RoPS -ottelukin osoitti. Kaikille saadaan hyviä pelejä, Kärkkäinen tiivisti tunnelmat.