123 456 7890

Veikkausliigassa toisena oleva SJK isännöi lauantaina 13.9. klo 16.00 alkavassa kärkitaistossa kolmantena olevaa FC Lahtea. Joukkueita erottaa sarjassa ainoastaan yksi piste ja edelliset kaksi kohtaamista sarjassa on päättynyt pistejakoon. Huippujännittävä kohtaaminen on siten jälleen tarjolla.

Maaottelutauon jälkeen jälleen tositoimiin ja hyvässä iskussa. Olemme päässeet hyvin harjoittelemaan ja pelaajat ovat saaneet paranneltua itseään tauon aikana pikku kolhuista, kertoo SJK päävalmentaja Simo Valakari joukkueen tunnelmista.

SJK lähti maajoukkuetauolle noustuaan sarjassa toiseksi ja pelattuaan neljä viimeistä ottelua pitäen oman maalinsa puhtaana. Maalivahti Mihkel Aksalun lisäksi, myös Veikkausliigan elokuun Kuukauden Joukkueeseen valitulla puolustaja Cedric Gogoualla, on ollut tähän oma panoksensa. Cedric lähtee tähänkin otteluun selkeillä linjoilla.

Ainoa tavoite on voitto. Kuten se on ollut joka pelissä ennen tätä ja on tämän jälkeenkin.
Haluaisin tietenkin tehdä myös maalin, mutta ei sillä lopulta ole väliä kuka maalit tekee – kunhan maaleja tulee, toteaa 19-vuotias norsunluurannikkolaispuolustaja.

Myös laitapuolustaja Richie Dorman odottaa ottelua ja SJK:n voittoa.

Siitä tulee jännittävää katsottavaa, kannattaapa sitten kumpaa tahansa joukkuetta ottelussa. Uskon että peli on muutenkin tasainen, mutta samalla uskon että pystymme voittoon. Sanoisin että peli päättyy 2-1 meille, arvioi Dorman.

Tässä ottelussa saa 1000 ensimmäistä lipun ostanutta katsojaa ilmaiset pullakahvit ja yleisöä odotetaan paikan päälle tuhansia. SJK:n edellinen kotiottelu keräsi yli 4000 hengen katsojamäärän. Myös Lahdesta on tulossa bussilasteittain kannattajia omiaan tukemaan.

SJK – FC Lahti lauantaina 16.00 Keskuskentällä.

FC Lahti on vahvistunut Petri Pasasella

Viimeksi Suomen Cupin ottelussa keväällä Seinäjoella vieraillut FC Lahti, on vahvistunut entisestään sitten viime näkemän. Suomen maajoukkueen monivuotinen luottopuolustaja Petri Pasanen liittyi joukkueeseen elokuun siirtoikkunan auettua.

Muun muassa Amsterdamin Ajaxia ja Werder Bremeniä urallaan edustanut Pasanen, on syntynyt Lahdessa ja tuo joukkueeseen aimo annoksen kokemusta ja johtajuutta.

Seinäjoelle Mustat Kuhnurit lempinimeä kantava FC Lahti, saapuu kolmen ottelun voitottomassa putkessa. Joukkueen paras maalintekijä Rafael loukkaantui ikävästi heinäkuun lopulla ja on näillä näkymin sivussa kenties koko loppukauden. Myös toinen tärkeä lenkki, keskikentän nuori ja lupaava Matti Klinga on kärsinyt loukkaantumisista ja on varmuudella lauantain ottelusta sivussa.

Rafaelin ja Klingan lisäksi myös Kimmo Hovi palasi maajoukkuereissulta polvivaivaisena ja hänen pelikuntonsa on epävarma. Flunssa-aalto on myös vaivannut ja viimeisimpänä uhrina kippari Hauhia. Saamme kuitenkin SJK:ta vastaan iskukykyisen porukan jalkeille, valmentaja Toni Korkeakunnas kertoi seuran KuhnuriTV:n haastattelussa torstaina.

Seinäjoella peliurallaan jalkapallo-oppia ammentanut valmentaja Korkeakunnas, on pistänyt Lahden puolustuksen erinomaiseen kuntoon ja maalivahti Henrik Moisanderin johtama takalinja onkin HJK:n ja SJK:n ohella päästänyt vähiten maaleja tällä kaudella – vain 18. HJK:n ja SJK:n saldo on 16 päästettyä maalia.

Pasasen lisäksi FC Lahti vahvisti rivejään elokuussa keskikenttäpelaaja Xhevdet Gelalla, joka on Korkeakunnakselle tuttu pelaaja jo Myllykoskelta.
Gela tuo ennestään kovaan joukkueeseen lisää voimaa ja kokemusta ja ottanee loukkaantuneen Klingan paikan keskikentän keskustassa lauantaina.

Myös kuvassa oleva FC Lahden numero 16, Henri Toivomäki, on edustanut urallaan Amsterdamin Ajaxia.

Wayne Brown loppukauden sivussa

SJK:n englantilainen keskikenttäpelaaja Wayne Brown, käväisi polvileikkauksessa ja toipuminen tuosta kestää arviolta reilun kuukauden ja pelikuntoon jälleen pääseminen ainakin toisen mokoman lisää. Koska kautta ei ole enää niin paljoa jäljellä, joutuu Brown kannustamaan joukkuetovereitaan katsomosta käsin loppukauden. Brownilla on kuitenkin sopimus myös ensi kaudesta, joten pelimiehen otteita päästään ihailemaan Seinäjoella jälleen ensi kaudella.
Brownia lukuunottamatta SJK:lla on kaikki pelaajat käytettävissään lauantain ottelussa.

Me parannetaan koko ajan syksyä kohti. Meidän fyysinen kunto on rakennettu loistavasti, jätkät on terveinä ja täynnä intoa. Siihen on koko ajan tähdätty, että syksyllä olemme parhaimmillamme. Mutta se on tärkeätä, että meidän keskittyminen pysyy vain tässä hetkessä. Peli kerrallaan mennään ja meidän pitää nauttia jokaisesta hetkestä mitä on jäljellä, korostaa SJK:n päävalmentaja Simo Valakari.

SJK on pelannut neljä edellistä ottelua päästämättä maaliakaan ja tappioton putki on jo seitsemän ottelun mittainen.

SJK – FC Lahti lauantaina 13.9. klo 16.00 Seinäjoen Keskuskentällä.
Portit ja palvelut aukeavat klo 14.30.
Lisätietoa lipuista, ennakkomyyntipisteistä ja Keskuskentän palveluista saat tästä linkistä:
Liput ja ennakkomyyntipisteet (linkissä myös kartta Keskuskentästä)

Ottelu näkyy ISTV:n kautta suorana ja ilmaiseksi Urheilusanomien sisäpiiriläisille.

SJK:n edellinen kotiottelu keräsi yli 4000 katsojaa. SJK voitti silloin sarjakärki HJK:n komeasti 2-0 luvuin.

Ennen ottelua etkot Wilsonissa ja pelin jälkeen jatkot Karmassa

Ennen ottelua Sport Bar Wilson toimii kokoontumispaikkana klo 13.00 – 14.30 ja siellä on kaikilla SJK korteilla tarjouksia. Pelaajista Wayne Brown ja päivän kokoonpanoon kuulumattomia on paikalla kannattajia tervehtimässä.

Pelin jälkeen puolestaan Karma toimii jatkopaikkana. Paikalle Karmaan on tulossa myös päävalmentaja Simo Valakari, SJK pelaajia ja seurajohtoa. Karmassa tilaisuus alkaa ottelun jälkeen klo 19.00 ja jatkuu klo 22.00 saakka, jolloin yökerho aukeaa normaalisti. Myös Karmassa luvassa tarjoukset SJK korteilla.

Kaikki 18 vuotta täyttäneet ovat vapaasti tervetulleita molempiin tapahtumiin. Tarjoukset SJK kausikorteilla, Voittajakerhokorteilla ja SJK-kannattajien korteilla.