123 456 7890

Karike tuli kehittymään

Kerhon maalivahtiosasto vahvistui entisestään käytännössä kaikki HJK:n ikäluokat läpi kahlanneen poikien maajoukkuepelaaja Tomas Karikkeen tehtyä sopimuksen seuran kanssa.

– Seurasta oltiin minuun yhteydessä. Mietin hetken aikaa asioita ja koska omasta mielestäni urani oli hieman polkenut viime aikoina paikoillaan näin, että tässä on hyvä paikka lähteä kehittymään, sanaili puolestaan porvoolaislähtöinen nuorukainen.

– Pelasin viime kauden käytännössä kokonaan Klubi 04:ssä, koska HJK:ssa ei peliaikaa irronnut. Olin toki HJK:n sopimuspelaaja ja treenasin yhdessä Ville Wallnin ja Saku-Pekka Sahlgrenin kanssa Jani Vianderin valmennuksessa, kertoo Tomas.

“Tumppi” tiesi, että Kerholla on jo ennestään laadukas ykkösveskari, Luis Fernando, mutta siitä huolimatta nuorukainen tarttui haasteeseen.

– Eihän se helppo kaveri ole pois maalinsuulta siirtää. Se on ihan selvä asia, naurahtaa FC Futurassa uransa pikkujäbänä aloittanut raamikas veskari.

Maaotteluita Karike on pelannut 12 kappaletta. Harrastuksiin kuuluu FIFA-turnausten pelailu pleikkarilla, eli aika ei tule pitkäksi, vaikka ympäristö vaihtui.

– Totta kai tiesin, että tämä on erilainen paikka kuin Helsinki. Olen kuitenkin tykännyt näkemästäni tähän mennessä. Onhan täällä mielenkiintoisia juttuja ja ennen kaikkea organisaatio, olosuhteet ja tekeminen on kunnossa, Karike tiivistää.