123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho ja SJK-legenda, Kapteeni Mehmet Hetemaj ovat tehneet vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Täten “Mehun” otteista saadaan nauttia myös kaudella 2022.

Kerhoon talvella 2015 Italian AC Monzasta siirtynyt Mehmet Hetemaj on nähnyt SJK:ssa hyvät ja huonot ajat. Hänen ensimmäisellä kaudellaan SJK:ssa seura voitti Veikkausliigan mestaruuden, ja sitä seurasivat Suomen Cupin voitto ja Veikkausliigan pronssimitalit kaudella 2016. Hetemaj oli mukana myös seuran ensimmäisissä europelikarsinnoissa sekä oli mukana kun kotikenttä vaihtui Seinäjoen Keskuskentältä OmaSp Stadionille. Myös vaikeita hetkiä on mahtunut Hetemaj’n SJK-taipaleelle, sillä ennen viime kauden paluuta huipulle joukkueen suoritukset eivät olleet odotetulla tasolla. Suvantovaiheen jälkeen SJK palasi kauden 2021 päätteeksi komeasti Veikkausliigan mitaleille voittaen pronssia.

–Joukkueen itseluottamus nousi selkeästi viime vuonna ja oli upea tunne saada vielä mitali kauden päätteeksi. Todella hyvät fiilikset jatkosta, ja ensi kaudella päästään taas pelaamaan europelejä. Niitä pelejä joita ehkä eniten odottaa, kertoo Hetemaj.

Kaiken kaikkiaan 184 virallista ottelua SJK-paidassa pelannut Hetemaj on totuttu näkemään keskikentän väsymättömänä työjuhtana. Viime kaudella väliaikaisesti kiharan pehkonsa vaaleaksi värjännyt Hetemaj nähtiin kuitenkin myös topparin tontilla.

–Kentällä on hiusten lisäksi tapahtunut muitakin uudistuksia, sillä olen pelannut ja harjoitellut keskuspuolustajan paikalla. Tämä on ollut iloinen muutos ja olen todellakin nauttinut pelaamisesta puolustuksessa, toteaa Mehu muutoksesta pelipaikassaan.

Mehmet Hetemaj on tuttu luonnollisesti myös uudelle päävalmentajalle Joaquín Gómezille, joka tunnistaa Mehun johtajuuden ja aseman esikuvana nuoremmille pelaajille.

–On virkistävää nähdä pelaajia joiden sitoutuminen ja lojaalius seuraa kohtaan on samalla tasolla kuin Mehulla. Hän on sopeutunut hyvin uusiin pelitapoihin ja pelipaikkoihin viimeisten kahden kauden aikana. Samalla hän on ylläpitänyt kilpailukykynsä tasolla, joka on näkynyt kauden ratkaisupeleissä. Tästä syystä odotan innolla päästessäni työskentelemään hänen kanssaan ja vahvistamaan hänen rooliaan joukkueessa. Samaan aikaan tiedän hänen merkityksensä viestinviejänä muille pelaajille osana johtavien pelaajien ryhmää, sanoo päävalmentaja Gómez.

SJK sekä Mehmet Hetemaj viettävät kauden 2021 jälkeen ansaittua lomaa, ja palaavat treeneihin joulukuussa, jolloin myös kausikorttilaiset kutsutaan katsomaan edustusjoukkueen harjoituksia. Jos ostat kausikorttisi ennen 31.12.2021 saat lisäksi kutsun ja oikeuden osallistua 8.1.2022 järjestettävään harjoitusottelutapahtumaan jonne pääsevät yksinoikeudella vain vuoden 2021 loppuun mennessä kauden 2022 kausikortin ostaneet kannattajamme. Ottelu pelataan Wallsport Areenalla. SJK tarjoaa ottelussa kakkukahvit ja ottelun jälkeen OmaSp Stadionilla on luvassa uuden päävalmentajan Joaquin Gómezin tervehdys sekä iltaohjelmaa. Tapahtumassa on tavattavissa myös pelaajia.