123 456 7890

SJK-kannattajat järjestävät bussireissun lauantaina 2.2. klo 14.30 pelattavaan Suomen Cupin karsintalohkon otteluun Ilves – SJK. Ottelu pelataan Tampereen Pirkkahallissa.

Tervetuloa mukaan kannustamaan SJK voittoon. Mukaan voi lähteä kaikki SJK-kannattajat, ilmoittautumiset matkaan sähköpostitse tästä. Alle 18-vuotiaiden tulee olla vanhemman seurassa.

Matkaan lähdetään lauantaina klo 11.00 Seinäjoen Matkakeskuksesta ja klo 11.15 Wallsportilta. Perillä bussi on arviolta klo 14.00 mennessä ja peli alkaa 14.30.

Matkan hinta on 15 euroa + ottelulippu. Lipunhinta peliin on 10 euroa, ja ennakkolipun voi ostaa Ilveksen verkkokaupasta, tästä linkistä. Suositellaan ostamaan lippu ennakkoon, sisäänpääsyn varmistamiseksi. Bussimatka maksetaan käteisellä bussissa, mielellään tasarahalla.

Paluu Seinäjoelle on heti pelin jälkeen ja perillä Seinäjoella ollaan noin klo 19.00 paikkeilla.

Tampereen messukeskuksena toimivassa Pirkkahallissa on viikonloppuna messut samaan aikaan ja messuhallin puoli sekä pääsisäänkäynti on suljettu peliin tulevilta. Peliin tulevat katsojat otetaan siksi poikkeuksellisesti sisään urheiluhallien C ja D välistä, Ovesta E 23. Peli pelataan C-hallissa. Halli on lämmitetty ja paikalle tuleville SJK-kannattajille varataan katsomosta oma paikkansa. Hallissa on kahvio / kioski.

Matkaan on lähdössä jo noin 20 henkilöä, mutta mukaan mahtuu edelleen. Ilmoittautumisia voi laittaa perjantaihin 1.2. asti. Mukaan mahtuu enimmillään 50 lähtijää. Myös omilla kyydeillä on tulossa paikalle paljon SJK-kannattajia ja kaikki ovat tervetulleita samaan katsomon osaan.

Kotiin jäävät kannattajat voivat seurata ottelua suorana maksullisen Ruutu+ -palvelun kautta.