123 456 7890

SJK:n kannattajaryhmä Klopit järjestää kaikille avoimen bussimatkan sunnuntain Ilves – SJK peliin. Seinäjoella peliä katsotaan OmaSp Stadionin Vierasmatsi Live -tapahtumassa Carlsberg Sports Barissa. Ilves – SJK ottelu pelataan sunnuntaina 7.7. klo 18:30 Tampereen Tammelan Stadionilla. OmaSp Stadionin Vierasmatsi Live -tapahtumassa ovet aukeaa klo 17:30 ja ovet sulkeutuu pelin päätyttyä. Tilaisuus on ilmainen ja sallittu kaiken ikäisille.

Tampereella kaikki SJK-kannattajat sijoittuvat stadionin Länsipäätyyn, joka on stadionin kaupungin keskustan puoleinen pääty. Sinne on oma sisäänkäynti Salhojankadun kulmasta ja liput ostetaan ennakkoon Ilveksen lippukaupasta, tästä linkistä. SJK-katsomoon pääsee 12€ lipulla, eli hieman halvemmalla ennakkolipulla kuin normaalisti. Myös omilla kyydeillä tai Tampereella asuvat SJK-kannattajat, voivat ostaa liput tuosta ja tulla mukaan SJK-katsomoon. SJK-kannattajien katsomossa on omat palvelut anniskeluineen ja katsomo on rajattu vain SJK-väelle.

Omilla kyydeillä paikalle tuleville tiedoksi, että alueen pysäköinti on erittäin haasteellista, johtuen alueella olevasta useammasta työmaasta sekä parkkipaikkojen vähyydestä.

Tammelan Stadionin kuva Ilveksen sivuilta.

SJK:n kannattajaryhmä Klopit järjestää peliin kaikille avoimen bussimatkan, johon voi ilmoittautua kannattajien omissa kanavissa tai tiedustella SJK:n Supporters Liaison Officer (SLO) Lari Paskilta sähköpostitse. Alle 18-vuotiaat pääsevät mukaan vain vanhemman seurassa.

Kannattajien bussi lähtee matkaan sunnuntaina Seinäjoelta Wallsport Areenan edestä klo 14:30 ja palaa samaan paikkaan pelin jälkeen. Matkan hinta on 15€ ja se maksetaan käteisellä. Matka ei sisällä lippua peliin, vaan se pitää ostaa erikseen Ilveksen lippukaupasta. Bussi ajaa Tampereella Salhojankadun kulmaukseen, mistä pääsee suoraan SJK-kannattajien katsomoon. Auto hakee kannattajat kyytiin samasta paikasta. Seinäjoella bussi on takaisin pelin jälkeen noin klo 23:30.

Tervetuloa joko SJK:n Vierasmatsi Live -tapahtumaan tai paikanpäälle kannustamaan SJK voittoon! Seuraava kotipeli on lauantaina 13.7. klo 17:00 pelattava Pohjanmaan derby, SJK vs. VPS. Tuon ottelun liput ovat myynnissä SJK:n verkkokaupassa ja arkisin klo 9-16 SJK Shopissa.