123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerhon virolaiskaksikko Gert Kams ja Mihkel Aksalu, ovat saaneet kutsun Viron A-maajoukkueeseen, joka kohtaa Latvian 14. elokuuta, harjoitusottelussa Tallinnan A.Le Coq Areenalla.

Laitapakki Gert Kams on pelannut Viron A-maajoukkueessa yhteensä 26 ottelua, tehnyt näissä kaksi maalia ja hän on viime aikoina ollut säännöllisesti mukana Tarmo R��tlin valmentamassa joukkueessa. Maalivahti Mihkel Aksalu ei sen sijaan ole ollut maajoukkueen mukana sitten toukokuun 2012, joten hän tekee pienen tauon jälkeen paluun joukkueeseen. A-maajoukkuepelejä on kertynyt Aksalullekin kuitenkin 10.

Molemmat tulivat täksi kaudeksi Seinäjoelle ja he ovatkin olleet suuressa roolissa SJK paidassa. Gert Kams valittiin aiemmin Pelaajayhdistyksen toimesta toukokuun Kuukauden Pelaajaksi Ykkösessä, hän on pelannut 11:sta ottelussa ja iskenyt niissä kolme maalia. Mihkel Aksalu on torjunut yhteensä kuusi nollapeliä tällä kaudella ja hän on pelannut SJK maalilla kaikissa kauden otteluissa.

Viro ja sen naapurimaa Latvia, ovat kohdanneet toisensa yhteensä 50 kertaa. Viro on voittanut näistä yhdeksän kamppailua ja 17 kertaa on päädytty tasatulokseen.

Koko SJK väki onnittelee molempia maajoukkuekutsuista ja toivottaa onnea otteluun Latviaa vastaan.

SJK kohtaa Ykkösessä ensi lauantaina 27.7. klo 15.00 FC Hakan Valkeakosken Tehtaankentällä. Molemmat tuoreet maajoukkuemiehet ovat tuossa ottelussa SJK:n mukana.