123 456 7890

Kalenteri valmiina
Seinäjoen Jalkapallokerhon treenikauden ottelukalenteri on jo nyt valmis. Tarjontaa olisi ollut huomattavasti enemmän kuin valmentaja Christoffer Kloo sai lopulliseen harjoituskauden ohjelmaan mahdutettua.

Kausi siis alkaa jo aiemmin uutisoidulla vierasottelulla Botniahallissa Vaasan Palloseuran liigamiehistöä vastaan 29. tammikuuta ja jatkuu kotiottelulla 5. helmikuuta Kakkoseen noussutta Närpes Kraftia vastaan.

Perjantaina 25. helmikuuta kohdataan viime kaudella Kerhon A-junioreita menestyksellisesti valmentaneen Esa Haanpään luotsaama FC Kiisto Vaasasta. Ottelu pelataan Wallsport Areenassa.

Maaliskuun ensimmäinen treenipeli pelataan sunnuntaina 13. päivänä Pirkkahallissa Ville Pajulan edustamaa tupsukorvajengiä, Ilvestä, vastaan.

Seuraavana viikonloppuna, 19. maaliskuuta, tehdään vastavierailu FC Kiiston luo. Pelipaikka on joko Botnihalli tai sen vieressä sijaitseva lämmitetty tekonurmi.

Viikkoa myöhemmin SJK kohtaa aivan uuden tuttavuuden vieraskentällä reissatessaan hyppyrimäkien juurelle, Lahteen. Vastaan asettuu Tommi Kautosen koutsaama FC Lahti, joka putosi Veikkausliigasta kuluneen kauden päätteeksi. Tässä voi nyt sitten ryhtyä haaveilemaan vaikkapa kuninkaallisesta kohtaamisesta, jos Jari Litmanen on tehnyt päätöksensä pelaamisen suhteen. Toivoa ainakin sopii. Matsi pelataan legendaarisen Kisapuiston kentällä 26. maaliskuuta.

Seuraavaksi kohdataan Ykkösessä vahvasti viime kausina esiintynyt Kokkolan Pallo-Veikot sekä kotona, että vieraissa. Otteluiden päivänmäärät ovat 31. maaliskuuta ja 16. huhtikuuta. Vaikka Kerhon sivujen otteluohjelmaan on merkittykin ensin kotiottelu, saattaa järjestys vielä vaihtua.

Kenraaliharjoitus ennen Kakkosen alkua pelataan vieraissa. Kerho matkustaa silloin Närpiöön Kraftin vieraaksi ja toiveena on, että tuo kamppailu päästäisiin pelaamaan peräti nurmella. Matsin päivänmäärä on 21. huhtikuuta.

Otteluihin saattaa hyvinkin tulla vielä muutoksia, joten kannattaa käydä tsekkaamassa muutoksia Edustusjoukkueen Otteluohjelman kohdalta. Tämä on kuitenkin tämän hetken tilanne.

Harva seura on saanut tähän mennessä lyötyä lukkoon treeniotteluohjelmansa. Kerhon kohdalta tilanne on ollut kuitenkin hyvä ja joukkue on ollut toivottu vastustaja monella suunnalla. Valitettavasti kaikkia otteluita, joita oli tarjolla, ei kyetä pelaamaan.

On myös huomioitava, että ohjelmaan tulee lisäksi oma helmikuun puolivälin turnaus ja Suomen Cup.