123 456 7890

Kaksijakoinen tasapeli
SJK – HauPa 3-3 (1-3)
11 min 0-1 Miikka Paldan (rp)
13 min 0-2 Aapo Mankinen
18 min 0-3 Miikka Paldan
35 min 1-3 Ville Luomapuro (rp)
62 min 2-3 Jesse Jääskeläinen
66 min 3-3 Tommi Kukila

Seinäjoen Jalkapallokerhon A-juniorit ottivat mittaa SM-sarjassa pelaavasta Haukiputaan Pallosta lauantaina Wallsport Areenassa huomaten, että ihan tosissaan on pelattava, mikäli meinaa pärjätä ja sen, että karkeisiin virheisiin ei ole varaa.

Vierasjoukkue iski ensimmäisellä puoliajalla kolme kertaa seitsemän minuutin periodin aikana ottaen ratkaisevantuntuisen johdon. Miikka Paldan oli paha pideltävä kotijoukkueelle, mutta mitä vanhemmaksi matsi tuli, sitä selkeämmin kotijoukkue sai ottelun hyppysiinsä.

Vastuuvalmentaja Esa Haanpään oltua reissussa ottelun koutsaamisen hoiti Reijo Leppä.

– Peli oli todellakin erittäin kaksijakoinen. Pidimme palloa ihan hyvin alussa, mutta sitten tuli 3-4 pahaa virhettä ja vastustaja iski todella nopeasti niistä. Toiselle puoliajalle peli kääntyi ihan täysin ja se oli selkeästi meidän. Pallonhallinta oli varmaan 65-35, pohti Leppä ottelua.

– Tämä oli meille ihan hyvä mittari. Meidän on saatava yksinkertaiset virheet pois jatkossa. B:stä on myös pakko saada apuja, että saamme hyvän nipun peleihin, tiivisti Leppä tilanteen.

SJK: Toni Koivusaari, Kalle Taimi, Niko Nauholz, Juho Pajula, Santtu Kimpimäki, Ville Luomapuro, Saku Koskinen, Miikka Korpela, Eero Rantanen, Juuso Koskela, Teemu Penninkangas

Vaihdosta: Tommi Kukila, Jesse Jääskeläinen, Jarno Takamäki