123 456 7890

Kaksi alusta ja kaksi lopusta
KoFF/PeIK – SJK Reservit 0-2 (0-1)
02 min 0-1 Johannes Saranpää
88 min 0-2 Herman Mäenalanan

SJK Reservit otti kauden seitsemännen peräkkäisen voittonsa Vaasan Piirin Nelosessa kaataessaan KoFF/PeIK -yhdistelmän Korsnäsissa pelatussa ottelussa tiistaina.

Vaikka joukkueelle sattui, Henri Saranpään sanoja lainaten, “sellainen 86 minuutin musta hetki”, maistui voitto varsin hyvälle. Voisi kai sanoa, että joukkue pelasi kaksi minuuttia alusta ja kaksi lopusta.

– Olisi se mukavampi pelata, jos johtaisi hiukan selvemmin tai tekisi ne maalit vähän aikaisemmin. Ei tarvitsisi ihan niin paljon jännittää, naurahti puolestaan joukkueen vastuuvalmentaja, Jari Kujala, ottelun jälkeen.

Voittonsa turvin ressut vankistivat johtoaan sarjan keulilla venyttäen sen päivän vastustajaansa nähden yhdeksään pisteeseen ja kahdeksaan pinnaan kakkosena olevaan Sisu-Palloon nähden.

– Saatiin hyvä alku peliin. Ei oltu pelattu kuin pari minuuttia ja Joonas Kuivalainen antoi vaparin, josta Johannes Saranpää tykitti niin hirmuisen vedon ihan takarautaan, että veskari ei edes tajunnut pallon sujahtaneen ohi, kehaisi Kujala omiaan.

Paikkoja toki oli tuon 86 minuutin mustan hetkenkin aikana, sillä maalintekoa pääsivät yrittämään niin Ville Pakkala, Henri Saranpää, Olli Rintamäki kuin Jesse Hautalakin.

– Ei vain tuntunut nyt maistuvan. No, lopussa vartti ennen loppua kehiin tullut Herman Mäenalanen sitten pääsi laukomaan vasurillaan pallon verkkoon Olli Rintamäen syötöstä, lisäsi Kujala.

– Oli kyllä semmoinen vastustaja, etten ole aiemmin nähnyt. Ne pistivät ihan joka kerta pitkän pallon. Ei siellä oikein paljon ollut edes menijöitä, mutta aina tuli pitkää. Meillä alakerran ja keskikentän välit pysyivät nyt hyvin kuosissa ja toppareiden, Jaakko Lammen ja Vesa Kivimäen, oli aika helppo homma katkoa suurin osa palloista jo ilmasta, tiivisti Kujala puolustuspelaamisen ydinasiat.

SJK Reservit: Tomi Peltokangas, Samuli Mäenpää, Vesa Kivimäki, Jaakko Lampi, Sami Metsäranta, Miika Asunmaa (60. Olli Rintamäki), Miika Korpela (75. Herman Mäenalanen), Johannes Saranpää (35. Saku Koskinen), Ville Pakkala, Henri Saranpää (65. Jesse Hautala)