123 456 7890

Reservijoukkue Kerho 07:n kausi Kakkosen Pohjoislohkossa alkoi tappiolla, tänään Kemissä pelatussa avausottelussa. Ehdottomana ennakkosuosikkina sarjaan lähtenyt kotijoukkue PS Kemi sai kuitenkin tehdä täyden päivätyön Kerhon kanssa ja esitykseen voi olla tuloksesta huolimatta melko tyytyväinen.

PS Kemi Kings – Kerho 07 2-1 (1-0)
1-0 31 min Christian Eissele
2-0 61 min Tommi Siekkinen
2-1 90 min Teemu Penninkangas

Kerho 07 aloittaa pelin hyvin ja pallo kulkee komeasti mieheltä miehelle. Painopistekin saadaan kotijoukkueen maalille, mutta maalissa kokenut Mikko Vilmunen on mies paikallaan ja nappaa koppeja kaikista maalintekoyrityksistä.

Puolen tunnin kohdilla Kerho saa epäsuoran vapaapotkun viidestä metristä, kun kemiläiset palauttivat pallon jalalla Vilmuselle. Tilanteesta ei saada maalia, mutta Kemin nopea Joseph Spivack pääsee karkumatkalle vastaiskusta, keskittää laidalta ja paikalla on maalitykki Christian Eissele, joka ei erehdy ja tilanne on harmittavasti 1-0.

Vähän ennen puoliaikaa pallo saatiin Kerhon kulmatilanteesta maaliinkin, mutta tuomari näki maalintekijä Sami Viljasen rikkovan tilanteessa, eikä maalia hyväksytä.

Näin puoliajalle mentiin PS Kemi Kingsin johtaessa 1-0. Kokonaisuutena ensimmäinen puoliaika oli silti Kerhon hallintaa ja välillä kotijoukkue oli pahastikin jäljessä vierailijaa.

Toisella puoliajalla Kemi on sitten vähän paremmin hereillä ja peli olikin tasaisempaa.

Ensimmäinen Kerho 07:n vaihto suoritetaan tunnin kohdalla, kun Juuso Aalto jättää kentän ja Kerho 07 ottaa lisää tulivoimaa kentälle Mikael Muurimäen toimesta. Verkko soikin samantien vaihdon jälkeen, ikävä kyllä vain toisessa päässä, kun Tommi Siekkinen saa Tuomas Karjanlahden epäonnisen avauspotkun haltuunsa ja vie Kingsit jo 2-0 johtoon. Tilanteessa Ville Ylinen koittaa vielä rikkoa karkulaista ja jos olisi tässä onnistunut, olisi pallo saatettu laittaa pilkullekin. Ainakin aivan rangaistusalueen viivalla rike tapahtui. Maali kuitenkin syntyi ja tuomari katsoo tilanteessa edun. Ylinen sai maalin jälkeen myös varoituksen.

Maalin jälkeen kemiläiset siirtyvät varjelemaan johtoaan ja Kerho 07 saa taas paremmin pelin haltuunsa. Maalia ei hallinnasta huolimatta saada, ennen kuin pelikello ohittaa jo täyden ajan. Ensin Daniel Caumo murtautuu voimalla alueelle ja ampuu, Vilmunen torjuu eteensä ja Teemu Penninkangas iskee irtopallosta Kerho 07:n kauden avausmaalin, ottelun ollessa jo kolmannella lisäajan minuutilla.

Me aloitettiin peli hyvin, ja meillä oli mielestäni hyvä ote. Vietiinkin peliä mallikkaasti. Kaveri pääsi oikeastaan ensimmäisen puoliajan ainoasta paikastaan iskemään maalin, kommentoi vastuuvalmentaja Max Peltonen.
Veli-Pekka Pajula ja Juuso Aalto pääsi molemmat kokeilemaan kertaalleen ensimmäisellä jaksolla, mutta Vilmunen pelasi hyvää peliä, jatkaa Peltonen.

Toisella jaksolla vastustaja tiputti prässinsä selvästi alemmas ja meillä oli kyllä tilaa keskialueella, mutta ei löydetty enää kunnolla tilaa puolustuslinjan edessä. Toinen maali tuli meidän kannalta harmittavaan paikkaan ja meidän oli pakko yrittää vähän riskilläkin maalia. Valitettavasti meidän kavennus tuli niin myöhään että siitä ei enää ollut sen suuremmin iloa, toteaa Peltonen.

Kaiken kaikkiaan tappiostakin huolimatta otteluun voi olla tyytyväinen, ei niinkään itse tulokseen, mutta tapa jolla Kerho 07 pelasi ja pyöritti varsinkin ensimmäisellä puoliajalla sarjan kovimmaksi rankattua joukkuetta vastaan, antaa lupauksia parempaan. Varmasti kauden aikana vielä napsitaan maukkaita pisteitäkin tällä pelillä.

Christian Eissele kotijoukkueesta palkittiin ottlelun parhaana ja Erkka Pätsi niin ikään kotijoukkueesta, nappasi kaksi veikkauspistettä. Kerho 07:n Stanislav Goldberg palkittiin yhdellä veikkauspisteellä ja näin hän oli veikkausraadin mielestä myös paras Kerho 07 pelaaja.

Seuraava ottelu Kerho 07:lla on kotikentällä, ensi viikon sunnuntaina 5.5. klo 18.30 ja vastustajaksi silloin tulee sarjanousija Oulun Rotuaarin Pallo.

Kerho 07: Tuomas Karjanlahti, Kalle Taimi, Daniel Caumo, Stanislav Goldberg, Teemu Penninkangas, Juuso Aalto (60′ Mikael Muurimäki), Timo Rauhala, Sami Viljanen (78′ Juuso Simpanen), Teemu Lukkari (88′ Miika Asunmaa), Ville Ylinen ja Veli-Pekka Pajula.

Kortit: Keltainen: Ylinen, Rauhala, Penninkangas ja Taimi