123 456 7890

SJK Akatemian kaikilla joukkueilla on ottelut tulevana viikonloppuna. SJK U20 ainoana kotiottelussa lauantaina.

SJK Akatemian edustusjoukkue matkustaa viikonloppuna Kajaaniin, missä se kohtaa sunnuntaina Kakkosen C-lohkossa toistaiseksi vielä ilman voittoa olevan KajHa:n. Ottelu alkaa klo 18:30.

SJK Akatemia on voittanut kaikki pelaamansa neljä ottelua ja maaliero on komea 12-2. Viime maanantaina kaatui kärkikamppailussa KuPS:n reservijoukkue KuFu98 Seinäjoella 3-1 luvuin.

KajHa on nousijajoukkue, joka sai sarjapaikan hiukan yllättäen täydennysmenettelyn kautta. Joukkue ei siten ollut heti valmis pelaamaan sarjaporrasta ylempänä Kakkosessa, mutta rohkeasti Kajaanissa tartuttiin haasteeseen. KajHa on nyt pelannut kolme ottelua ja hävinnyt niistä kaksi sekä pelannut kertaalleen tasan. Maaliero on miinuksella kahdeksan maalin verran. Edellisessä ottelussaan KajHa kohtasi JBK:n ja nappasi tasapelipisteen 2-2 tuloksella. JBK on lohkossa kolmantena, joten mitään heittopussia ei SJK Akatemialla ole vastassaan. Varsinkin kotonaan KajHa voi hyvinkin venyä yllätykseen.

SJK U20 pelaa jo päivää aiemmin lauantaina, kun se isännöi klo 14:00 alkavassa ottelussa VJS:n U20-joukkuetta A-nuorten SM-sarjassa. Ottelu pelataan poikkeuksellisesti Jouppilanvuoren tekonurmella, OmaSp Stadion on varattuna toista tapahtumaa varten. Otteluun on vapaa sisäänpääsy.

A-nuoret aloitti kauden hienosti voitolla TPS:sta ja sitten vierastasapelillä Espoossa. Sen jälkeen SJK on kuitenkin hävinnyt kaksi seuraavaa peliänsä. Maaliero on yhden maalin miinuksella. Vieraaksi tuleva VJS U20 on niin ikään hävinnyt kaksi ottelua, mutta heillä on tasapelin sijasta kaksi voittoa neljän pelin jälkeen. Myös VJS:n maaliero on maalin miinuksella.

SJK U17, eli SJK:n B-nuoret, matkaavat lauantaina Kokkolaan ja kohtaa KPV:n B-nuorten Ykkösen ottelussa klo 15:30. Peli on samalla tietenkin Pohjanmaan derby ja KPV U17 on sarjassa juuri pisteellä SJK:n edellä. Ottelun voittaja voisi myös nousta lohkon kärkeen.

Akatemian joukkueiden viikonlopun pelit:

Kakkonen miehet:
Su 26.5. klo 18:30 KajHa – SJK Akatemia, Kajaani.

A-nuorten SM:
La 25.5. klo 14:00 SJK U20 – VJS U20, Joupiska

B-nuorten Ykkönen:
La 25.5. klo 15:30 KPV U17 – SJK U17, Kokkola