123 456 7890

Kahdeksas peräkkäinen haussa

SJK Reservit pelaa kauden kahdeksannen ottelunsa tiistai-iltana Nurmon Pallonurmella ja pyrkii tietenkin säilyttämään saldonsa edelleen tahrattomana. Tällä kertaa vieraaksi saapuu kotonaan erittäin vahvasti koko kauden pelannut Lapuan Ponnistus.

Siinä mielessä Ponnistuksen kausi on ollut hieman erikoinen, että joukkue on voittanut SJK Reservien tavoin kaikki kotiottelunsa, mutta vieraspelit ovat tuottaneet ylivoimaisia ongelmia. Joukkue on nimittäin hävinnyt kaikki kolme reissupeliään.

SJK Reservit johtaa Vaasan Piirin Nelosta selkeästi., mutta se ei silti anna sijaa ylimielisyydelle tai liialle itsevarmuudelle. Pisteitä on edelleen jaossa paljon ja kolmen pinnan säännöllä nykyinen kahdeksan pisteen kaula Sisu-Palloon kapenee vauhdilla, jos huolimattomiksi heittäydytään.

Ponnistus on taulukossa kolmantena, mutta sillä on alla 2-0 -kotivoitto Kaskö IK:sta perjantailta. Ressut puolestaan hakivat viime viikolla vierasvoiton KoFF/PeIK:sta samoin numeroin.

Nyt sitten katsellaan, miten talvella Wallsport Areenassa ressujen kanssa 2-2 -tasapelin pelannut vierailija onnistuu Nurmossa haastamaan sarjajohtajan.

Sarjassa ylivoimaisesti eniten maaleja tehneen kotijoukkueen paras maalintekijä, Joonas Kuivalainen, on myös koko sarjan tehokkain maalitykki kuudella osumallaan. Viisi maalia tehnyt Ville Pakkala puolestaan on jaetulla kakkossijalla. Vieraiden paras viimeistelijä on alkukaudesta ollut puolestaan kolme maalia tehnyt Jaakko Prinkkilä.

Matsi alkaa Pallonurmella klo 19.00.