123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerhon keskikenttäpelaaja Jyri Hietaharju lopettaa ammattilaisjalkapalloilun ja siirtyy siviilitöiden pariin. Sopimus on purettu yhteisymmärryksessä ja se päättyy heinäkuun lopussa. Hietaharju jatkaa jalkapallon parissa edelleen juniorivalmentajana SJK-junioreiden puolella.

Keväällä 33-vuotta täyttänyt Jyri Hietaharju oli mukana nostamassa SJK:ta Ykkösestä Liigaan ja on kaupungin oma kasvatti. Hän aloitti uransa miesten sarjoissa TP-Seinäjoen paidassa kaudella 1998 ja siirtyi vuonna 2003 Vaasan Palloseuraan. Seinäjoelle Hietaharju palasi Vaasasta kaudelle 2012 ja hän on pelannut SJK:n paidassa yhteensä 42 ottelua, tehden näissä viisi maalia. Hietaharju on edustanut urallaan myös Suomea poikamaajoukkueissa yhteensä 8 pelin verran.

Tällä kaudella Hietaharju on pelannut Kerho 07:n paidassa Kakkosessa, toiminut nuoren joukkueen kapteenina ja pelannut yhteensä 11 ottelua.

Hietaharjun uran viimeinen ottelu on Kerho 07:n paidassa ensi sunnuntaina, vierasottelussa Sporting Kristiinaa vastaan.

Koko SJK väki kiittää Jyri Hietaharjua täydestä sydämestään ja toivottaa onnea tuleviin haasteisiin siviilitöiden parissa.

Jyri Hietaharjun haastattelu, jossa käydään läpi hänen koko uraansa, tulossa ensi viikon alussa SJK:n nettisivuille.

Seinäjoen oma poika Jyri Hietaharju, on edustanut SJK:ta kaudesta 2012.