123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho on tehnyt vuoden mittaisen jatkosopimuksen oman kaupungin kasvatin, Jyri Hietaharjun kanssa. Lisäksi Englannissa testissä ollut Josu, on näillä näkymin jatkamassa uraansa ensi kaudellakin Seinäjoella.

Pelaamisen ohella, viime kauden SJK kapteenistoon kuulunut Jyri Hietaharju, on solmimut myös valmentajasopimuksen SJK Junioreiden kanssa ja Jyri osallistuu jatkossa D12- ja D13-ikäluokkien valmennukseen, toimien näiden ikäluokkien vastuuvalmentajien apuna.

Kokenut, vuonna 1981 syntynyt keskikenttäpelaaja, on urallaan pelannut yli 300 sarjaottelua ja edustanut kavattajaseuransa TP-Seinäjoen lisäksi Vaasan Palloseuraa yhdeksän kauden ajan, sekä lainapestillä Rovaniemen FC Santa Clausia viiden ottelun verran. Näin Pohjanmaan Beckhamiksikin kutsuttu Hietaharju on pysynyt melkein koko uransa Pohjanmaalla.

Veikkausliigadebyytin mies teki jo kaudella 2006 ja samalla kaudella syntyi myös ensimmäinen Veikkausliigamaali.

Kyllä on mahtava tehdä paluu Veikkausliigaan oman kaupungin joukkueessa. Muutenkin todella mielenkiintoinen kausi on edessä ja jo talven Liigacupiakin odottaa paikallispelien takia kovalla innolla. Hieno kausi tulossa, kommentoi Hietaharju tuoreeltaan jatkosopimusta.

Myös valmentaminen on tuttua ja todella hyvää hommaa. Vaikka valmentaminen kiinnostaa tulevaisuudessakin, niin toistaiseksi pelaaminen on kuitenkin minulle vielä se ykkösjuttu.

Hienoa että pystyn tekemään molempia omassa seurassa, päättää Hietaharju.

Hietaharju aloittaa SJK:ssa nyt kolmannen kautensa ja hän siirtyi joukkueeseen ensimmäiselle Ykkösen kaudelle 2012. Viime kaudella Jyri pelasi 20 ottelua, teki niissä 3 maalia ja syötti 4.

Hietaharju oli jo aiemin mukana SJK Junioreiden valmennuksessa, 99-syntyneiden puolella ja jo VPS:ssä hän valmensi B-nuoria.

SJK Junioreissa on valmennushommissa muitakin huipputason pelaajia, sillä B-junioreiden vastuuvalmentajana aloitti juuri pelaajauransa lopettanut Christian Sund, jolla on apunaan SJK edustusjoukkueen Aki Sipilä.

SJK:lla on nyt kasassa 26 pelaajan rinki kun harjoittelu alkaa joulukuun alussa.

Pohjanmaan Beckham, Jyri Hietaharju jatkaa uraansa kotikaupungissaan ja SJK paidassa

Josu jatkamassa Seinäjoella

Englannin Championshipissä AFC Bournemouthin riveissä näytillä käynyt espanjalainen Josu on näillä näkymin jatkamassa Seinäjoella.

Miehen testi Englannissa onnistui mainiosti ja hän onnistui iskemään maalinkin viikolla pelatussa harjoitusottelussa Readingiä vastaan. AFC Bournemouth on miehestä edelleen kiinnostunut, mutta ei ole ilmoituksensa mukaan tekemässä hänestä kuitenkaan tarjousta. Joka tapauksessa Josu keräsi roppakaupalla kehuja ja kiinnostuneita seuroja on muitakin.

Josu palaa kuitenkin Seinäjoelle ensi viikolla ja aloittaa harjoittelun Veikkausliigakautta varten normaalisti. Hänellä on voimassa oleva sopimus SJK:n kanssa kaudesta 2014.

Näillä näkymin Josu viihdyttää katsojia Seinäjoen Keskuskentällä myös kaudella 2014.