123 456 7890

SJK-juniorit esitellään joukkueittain huomenna maanantaina pelattavassa SJK – FC Honka ottelussa Seinäjoen Keskuskentällä.

Kaikki SJK-juniorit ja toimihenkilöt marssivat peliin yhdessä ja kulkevat juoksurataa pitkin pääkatsomon eteen esittelyä varten. Esittelyn jälkeen juniorit siirtyvät maakatsomoon kannustamaan SJK:ta voittoon.

SJK-juniorit tarjoaa tomintaa yli 400:lle lapselle tai nuorelle ja ohjattua toimintaa löytyy Pallokoulusta B-junioreihin asti. SJK-juniorit pyörittää lisäksi Seinäjoen Energialiigaa, erityisliikuntaryhmä Tiikereitä ja 3-5 -vuotiaille tarkoitettua SnadiKerhoa. Viime vuonna SJK-juniorit perustivat myös ensimmäiset tyttöjoukkueet SnadiKerhosta kasvaneille tytöille.

Olemme seurana kasvaneet jo pelkästään viimevuoden lopusta ja pelaajamäärissä on selkeää kasvua. Varsinkin pienessä päässä meillä on erittäin suuria ikäluokkia ja siellä on joissain ryhmissä jopa kahdeksankin valmentajaa. Tähän ollaan saatu arvokkaita valmentajia kokeneista entisistä SJK pelaajista, jotka ovat näin samalla palanneet seuran toimintaan mukaan, kertoo SJK-junioreiden valmennuspäällikkö Kari Kiviluoma.

Kovalla kavalkadilla tulemme myös huomiseen otteluun, vain yksi joukkue ei saanut vierasotteluaan siirrettyä, muuten kaikki ovat mukana. Meillä on myös maalivahdit nostettu omaksi ryhmäkseen kulkueessa, koska meillä on tällä hetkellä mahtava tilanne maalivahtien suhteen. Mm. Luis Fernando ja Jori Särkkä ovat heitä olleet mukana valmentamassa. Kaksikymmentä yksi maalivahtia marsii huomenna omana ryhmänään, Kiviluoma jatkaa.

SJK – FC Honka alkaa maanantaina 23.6. klo 18:30 ja SJK-juniorit esittäytyvät ennen avauspotkua noin klo 18:10 alkaen joukkueittain.

Tervetuloa tutustumaan SJK-junioreiden väkeen!
SJK-junioreiden nettisivut