123 456 7890

SJK TV istutti uuden SJK-hyökkääjä Juho Mäkelän alas ja jutteli miehen kanssa siirrosta Seinäjoelle. Samalla keskusteltiin tulevasta HJK ottelusta, mikä tulee olemaan Klubia useita vuosia edustaneelle miehelle todennäköisesti varsin tunteikas.

Kyllähän siitä tulee spesiaali ottelu, ei sitä käy kiistäminen. Ensinnäkin se on minulle ensimmäinen peli uuden kotiyleisön edessä ja samalla ensimmäinen ottelu HJK:ta vastaaan. Siellä on kuitenkin paljon tuttuja kavereita ja joukkuetovereita, joiden kanssa on voitettu ja pelattu useita vuosia. Uskon myös että siitä tulee todella hieno tapahtuma, stadioni tulee täyteen ja katsomossa on paljon kannattajia. Itselleni varmasti hyvin tunteikas päivä, kertoo SJK hyökkääjä Juho Mäkelä.

SJK kohtaa HJK:n ensi sunnuntaina 24.8. klo 18.30. Poikkeuksellisesti portit avataan Keskuskentällä jo klo 16.30, sillä ennen ottelua esiintyy Softengine. Suomea Euroviisuissakin edustanut seinäjokelaisbändi aloittaa keikkansa klo 17.00. Myös kaikki muut palvelut kenttäalueella starttaa klo 16.30 alkaen.

Veikkausliigassa SJK on kolmantena, pisteen päässä toisena olevasta FC Lahdesta ja HJK johtaa sarjaa. Siten ottelu on myös Veikkausliigan kärkikamppailu.

Sunnuntain tapahtuman ennakkoliput myy netissä www.netticket.fi, lisäksi ennakkolippuja saa ennakkomyyntipisteistä ympäri Seinäjoen. Löydät myyntipisteet SJK:n nettisivuilta tästä linkistä.

Tervetuloa kannustamaan Juho Mäkelää ja SJK:ta voittoon hallitsevasta Suomen Mestari HJK:sta ja samalla katsastamaan Softenginen keikkakunto.

Tästä katsomaan Juho Mäkelän ensimmäistä haastattelua SJK:ssa: