123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerhon nousujuhlat jatkuu vielä ensi lauantaina ja tuolloin on vuorossa perinteeksi muodostunut SJK vs. Klopit ystävyysottelu.

Kannattajaryhmä Kloppien joukkue on perinteisesti saanut vahvistuksia entisistä SJK pelaajista ja lisäksi seurajohdon puolelta on ilmoittauduttu mukaan Kloppien joukkueeseen.

Ottelu pelataan avoimin ovin Wallsport Areenalla lauantaina klo 15.00 alkaen ja ottelu kestää noin tunnin, jonka jälkeen pelataan vielä rangaistuspotkukilpailu.

Ottelutapahtuman lisäksi Wallsport Areena tarjoa ilmaiset kahvit sekä mehut ja kylkiäiseksi ilmaiset piparit kaikille paikalle tuleville katsojille. Kahvitarjoilua on hoitamassa SJK pelaajat jotka ovat tällä hetkellä loukkaantuneena.

Kaikki pelaajat antavat ottelun jälkeen myös nimmareita ja samalla pääsee poseeraamaan Ykkösen Mestaruuspokaalin kanssa.

Lisäksi Klopit julkistavat sekä luovuttavat Kloppien Kannu -kiertopalkinnon tämän kauden pelaaja äänestyksen voittajalle.

Kloppien keskuudessaan äänestämä Kloppien Kannu kiertopalkinto on aiemmin mennyt vuonna 2008 Jani Asuintuvalle, 2009 ja 2010 Ville Pajulalle, 2011 Aki Sipilälle ja kaudella 2012 Patrik Lomskille.
Tämän vuoden voittaja selviää vasta lauantaina ottelun jälkeen.

Ottelu saattaa samalla olla joillekin pelaajille tältä erää viimeinen SJK paidassa, joten tervetuloa näkemään SJK:n Veikkausliigaan johdattanut joukkue vielä viimeistä kertaa kentällä yhdessä.

SJK vs. Klopit lauantaina 12.10. klo 15.00, Wallsport Areenassa.
Vapaa sisäänpääsy ja ilmaiset kahvit / mehut kaikille.

Tervetuloa!

Ps. Kauden virallinen pelikauden 2013 päätös- ja palkintojenjakotilaisuus, kaikille seuran pelaajille junnuista edustukseen, pidetään Törnäväsalissa keskiviikkona 30.10. klo 18-20.

Joukkueiden yhteiskuva viime vuoden SJK vs. Klopit ottelusta.