123 456 7890

SJK on tehnyt jatkosopimuksen 22-vuotiaan ghanalaisen Jude Ekow Arthurin kanssa. Sopimus on pituudeltaan kahden vuoden mittainen, eli Arthur tukee SJK:n keskikenttää vähintään kauden 2023 loppuun. Sopimuksessa on lisäksi vuoden jatko-optio.

–Ensiksi haluaisin kiittää Jumalaa kaikesta mitä olen saanut ja saavuttanut ollessani täällä. SJK:sta on tullut minulle koti ja olen erittäin iloinen tästä uudesta sopimuksesta. Kiitos SJK:n johdolle siitä, että he uskovat minuun. Kiitos luottamuksesta jonka ansiosta saan mahdollisuuden jatkaa seurassa. Vakuutan, että tämän sopimuksen myötä työskentelen vielä entistäkin enemmän ja tulen kehittymään yhä enemmän. Toivon että voimme yhdessä saavuttaa seuran tulevaisuuden tavoitteet”, kertoo tuntemuksistaan Jude Arthur.

Arthur haluaa kiittää myös seuran kannattajia.

–Faneille haluan sanoa, että on aivan valtavan hienoa miten intohimoisesti ja kannustavasti he ovat tekemiseemme suhtautuneet koko sinä aikana kun olen ollut seurassa. Annan kentällä aina kaikkeni fanien takia, aivan kuten fanit antavat kaikkensa seuran takia.

Pääkaupunki Accrasta Ghanan pääsarjaseura Liberty Professionalsista lainalle Seinäjoelle tammikuussa 2019 saapunut Arthur kotiutui Seinäjoelle hyvin ja on kuulunut ensimmäisestä kaudestaan alkaen edustusjoukkueen vakiokalustoon. Rouheasta pelityylistään tunnettu hymyileväinen Arthur on keskikenttäpelaaja, joka on aiemmin edustanut maataan juniorimaajoukkueissa sekä pelannut Ghanan pääsarjan otteluita. Kolmen kauden aikana SJK:n otteluissa on syntynyt yksi maali ja viisi maalisyöttöä.

–Juden edellinen sopimus olisi päättynyt kauden 2022 loppuun. Hänestä on tullut useita tiedusteluja Suomen ulkopuolelta edellisten siirtoikkunoiden aikana, joten tämä oli tärkeä jatkosopimus seuralle. Jude on tänne saavuttuaan kehittynyt jatkuvasti ja näkemyksemme mukaan hänessä on vielä lunastamatonta potentiaalia, kommentoi jatkosopimusta SJK:n tekninen johtaja Richie Dorman.

SJK onnittelee Judea jatkosopimuksesta!