123 456 7890

Ghanalainen keskikenttäpelaaja Jude Arthur siirtyy pysyvästi Georgian pääsarjassa pelaavan FC Samguralin riveihin. SJK ja FC Samgurali ovat päässee sopimukseen Arthurin siirron yksityiskohdista, ja lääkärintarkastus sekä sopimuspaperit tehtiin tiistai-iltana. SJK saa siirtokorvauksen. Arthur on vapaa edustamaan FC Samguralia heti.

Aivan ensimmäiseksi haluan sanoa, että on tietenkin surullista lähteä Suomesta ja erityisesti SJK:sta sekä Seinäjoelta, sillä tämä seura on minulle enemmän kuin koti. Olen saanut täällä valtavan mahtavia ystäviä, joita kutsun perheekseni, sanoo Jude Arthur. 

Näinä vuosina, kun olen ollut SJK:lla, olen oppinut paljon ja minusta on tullut se pelaaja ja ihminen, joka olen nyt. 

Siksi haluan sanoa isot kiitokset kaikille, jotka ovat olleet mukanani näinä vuosina SJK:ssa. Haluan kiittää seuran puheenjohtaja Raimo Sarajärveä, urheilutoimenjohtaja Richie Dormania, sekä kaikki minulla vuosien aikana olleita valmentajia ja pelikavereita, valmennusryhmiä sekä koko seuran henkilökuntaa, kokeista lähtien. Ja en todellakaan unohda mahtavaa kannattajaryhmää Kloppeja, Arthur kiittelee. 

Rakastan SJK:a ja rakastan Seinäjokea. Toivon teille kaikille menestyksekästä kautta, ja parasta onnea. Minä lähden, mutta samalla en lähde. Nähdään ystävät, sanoo Arthur vielä lopuksi. 

Koko SJK-väki toivottaa Arthurille lämpimästi onnea tulevaisuuteen ja kiittää häntä näistä yhdessä vietetyistä neljästä vuodesta.

Keskikentällä useassa eri roolissa pelaamaan pystyvä Jude Arthur saapui SJK:n riveihin aluksi nuorena poikana lainasopimuksella Ghanan Liberty FC:sta tammikuussa 2019. Jo tuon ensimmäisen kauden päätteeksi, SJK lunasti Arthurin pitkällä sopimuksella omakseen. Ensi kesänä 24-vuotta täyttävä Jude Arthur ehti neljässä vuodessa olla yksi seuraa pisimpään viime vuosina edustaneista pelaajista, ja virallisia otteluita tuli kaikissa kilpailuissa yhteensä 68. Arthur on onnistunut myös kertaalleen maalinteossa SJK-paidassa kaudella 2019 KPV:n verkkoon, ja hän oli mukana voittamassa pronssimitaleja kaudella 2021. Edustusjoukkueen lisäksi Arthur pelasi SJK Akatemian mukana Ykkösessä yhteensä 12 ottelua ja kaudella 2022 Arthur pelasi lainasopimuksella Veikkausliigaa FC Hakan paidassa.

Kaikkea hyvää tulevaisuuteen Jude Arthur!