123 456 7890

SJK käytti lainapelaaja Jude Arthurin sopimuksessa olleen osto-option ja lunasti hänet Ghanan pääsarjaseura Liberty FC:stä. Samalla Arthur solmi SJK:n kanssa pelaajasopimuksen, joka pitää hänet seurassa aina kauden 2022 loppuun.

Olen todella onnellinen juuri nyt. Sillä on minulle suuri merkitys, että olen nyt täysin SJK:n pelaaja, enkä vain lainalla täällä. Sillä nyt tiedän, että seura haluaa pitää minut täällä ja he uskovat minuun. Uskon myös, että tämä on minulle itselleni mahtava tilaisuus kehittyä ja mennä entisestään eteenpäin pelaajana. Aionkin tehdä töitä todella kovaa SJK:n eteen, käyttää tämän mahdollisuuden ja antaa itsestäni kaikkeni joukkueelle, sanoo Jude Arthur.

Ghanan U20-maajoukkueen keskikenttäpelaaja tuli SJK:n riveihin viime tammikuussa, kauden mittaisella lainasopimuksella. Päättyneellä kaudella hän pelasi SJK:ssa 25 ottelua ja teki niissä yhden maalin ja antoi kaksi maaliin johtanutta syöttöä.

Jude Arthur sopeutui todella nopeasti SJK:hon ja Veikkausliigaan. Hän on vielä varsin nuori pelaaja, mutta hänessä on paljon potentiaalia ja uskon, että pääsemme näkemään hänen kasvavan pelaajana entisestään. Siksi olemme erittäin iloisia, että saimme hänet tänne pysyvästi, sanoo SJK:n tekninen johtaja Richard Dorman.

Olemme viimeisen vuoden aikana muuttaneet pelaajarekrytointia ja käytäntöjämme. Tavoitteena on saada joukkueeseen nälkäisiä nuoria pelaajia, joiden mukana pelaa kokeneita ammattilaisia. Siitä saadaan hyvä yhdistelmä tuleviksi vuosiksi. Tärkeintä on saada kaikki taistelemaan yhdessä SJK:n värien puolesta sekä edustamaan seuraamme ylpeänä, Dorman päättää.

Veikkausliigan kausi 2019 on jo päättynyt ja joukkue on parhaillaan lomalla. Uuteen kauteen valmistautuminen alkaa heti joulukuun alussa Jani Honkavaaran johdolla.