123 456 7890

Kerho 07 Akatemia pelaa jo kauden toisen Kakkosen Pohjoislohkon ottelunsa lauantaina, kun se kohtaa Rovaniemellä FC Santa Claus AC:n.

Viime tiistaina napattu vieraspiste Kokkolassa KPV:n vieraana oli mainio esitys ja hieno sarja-avaus Kakkoseen. Nyt Kerho matkusti napapiirille jo perjantaina ja on siten hyvin valmistautunut huomiseen koitokseen.

Pitkä vierasreissu ja kovaa yrittävät joukkue huomenna vastassa. Meidän hyvä KPV peli antoi tietenkin uskoa ja itseluottamusta tähän hommaan. Pitää ottaa siitä hyvät asiat mukaan ja pitää muistaa että vaikka se menikin hyvin, ei sillä ole mitään vaikutusta tähän peliin. Meidän pitää olla heti alkuminuuteista lähtien täysillä mukana. Emme saa mitään ilmaiseksi täältä, kommentoi Kerho 07:n vastuuvalmentaja Max Peltonen Rovaniemeltä.

Vastustaja FC Santa Claus on nousijajoukue tämän kauden Kakkoseen ja sen pelaajisto koostuu Rovaniemen alueen omista nuorista pelaajista. Joukkue toimii myös Veikkausliigassa pelaavan RoPS:n farmiseurana ja se on niittänyt kansainvälistä mainetta Joulupukin virallisena joukkueena. Tätä myöten se on saanut itselleen myös merkittävän sponsorin, kun maailman suurin tietokonepelifirma EA Sports solmi paitasponsorisopimuksen seuran kanssa tänä talvena.
Tällä kaudella joukkue ei ole vielä pelannut pelejä, joten ottelu on Santalle samalla kauden avauskamppailu.

Akatemian riveistä puuttuu tästä pelistä edelleen loukkaantunut Antti Palomäki, mutta hänkin alkaa pikkuhiljaa kuntoutua takaisin pelivireeseen.

FC Santa Claus AC – Kerho 07 Akatemia, lauantaina 2.5. klo 16.00, Rovaniemen Keskuskentällä.

Kerho 07:n Sami Viljanen vauhdissa Wallsportilla