123 456 7890

Joulunajan ajatuksia
Minua pyydettiin kirjoittamaan viime kaudesta ja tulevasta kaudesta. Tässä tulee muutama rivi muistoja menneestä ja pari ajatusta tulevasta.

Viime kaudesta jäi hienoja muistoja. Itselleni on jäänyt ehkä parhaimpana mieleen se valtava “kiima”, joka oli kauden avauspelissä Kokkolassa. Kauden avausta oli odotettu viikkotolkulla ja kun se vihdoin oli käsillä, me olimme valmiita ja me olimme hyviä. Muistan kuinka Klopit piti älytöntä meteliä ja me pyöritimme peliä. Vipin avausmaalin jälkeen tuntui, että halli räjähtää. Kauden avaus oli meiltä hyvä ja odotukset korkealla. Viimeisen ottelun jälkeen voi todeta, että “kiima” ei kestänyt koko kautta, mutta kaiken kaikkiaan lopputulos oli ihan hyvä. Jotain joukkueesta kuitenkin puuttui ja toivomuksena on, että ensi kaudelle puuttuva palanen on löytynyt.

Onko se puuttuva palanen kenties Ville Ylinen tai Tomi Kärkkäinen tai SJK:n uusi hallitus. Sitä on vaikea sanoa, mutta selvää eteenpäin menoa on SJK:ssa havaittavissa, sekä pelaajistossa että taustaryhmässä. Eteenpäinmeno on alkanut näkyä konkreettisesti joukkueen pukuhuoneessa. Sinne on alkanut ilmestyä säilytyskaappeja, stereot, SJK:n hieno logo lattiaan ja oveen, uusia pelaajia ja itse asiassa meille on ilmestynyt kokonaan oma pukuhuone, johon ei muilla joukkueilla ole asiaa. Tähän asti olemme olleet Wallsportissa yksi joukkue muiden joukossa, mutta nyt tila on alkanut tuntumaan omalta “kotipesältä”.

Tulevalle kesälle toivon itselleni terveyttä, joukkueelle voittoja, Klopeille hienoja elämyksiä ja tietysti katsomoon lisää porukkaa. Tavoitteita en ala tässä vielä tarkemmin asettelemaan, sillä ne on koko joukkueen asetettava yhteisymmärryksessä valmennusjohdon kanssa.

Tuli sen verran sekava teksti, joten pysyttäköön samalla linjalla loppuun asti ja kerrottakoon loppukevennyksenä paljastus joukkueen sisältä. Kerhon maalitykki Mikael Muurimäki käyttää harjoituksissa vaimonsa alushousuja. Uskokoon ken tahtoo.

Terveisin Teukka
(Teukka on jalkapalloa SJK:ssa tosissaan, muttei tosikkomaisesti harrastava juuri ammattiin valmistunut urheilija)