123 456 7890

SJK otti voiton joulukuun harjoitusjakson päätteeksi perjantaina pelatussa harjoitusottelussa FF Jaroa vastaan. Vieraat Pietarsaaresta toimivat Jani Honkavaaran luotsaaman SJK:n ensimmäisenä treenivastustajana. Paikan päälle oli jouluvalmisteluiltaan ehtinyt runsaslukuinen yleisö. Ottelun alussa muistettiin hiljaisella hetkellä viikolla poismenneitä SJK Akatemian huoltaja Ezzeldien ”Dini” Radwania sekä kaudella 2018 SJK:ssa pelannutta Shahdon Winchesteria.

SJK – FF Jaro 1-0 (0-0)
1-0 47 min Keaton Isaksson

SJK aloitti ottelun pirteästi ja hallitsi tapahtumia kentällä melko suvereenisti. Parhaat maalintekopaikat tarjoutuivat Daniel Håkansille ja Aatu Kujanpäälle, mutta pallo ei löytänyt tietään verkon perukoille. 36. minuutilla Jaron Alex Ramsay sai vastahyökkäyksen päätteeksi tuikattua pallon ohi Jesse Östin vartioiman maalin, mutta tilanne tuomittiin paitsioksi ja SJK välttyi takaiskulta.

Puoliajalla SJK suoritti kaksi pelaajavaihtoa kun SJK debyytissään kapteeninnauhaa kantanut Tero Mäntylä korvattiin Samba Bengalla, ja Onni Heinosen sijasta kentälle asteli Ville Tikkanen. Ottelun luonne ei liiemmin puoliajan jälkeen muuttunut. Heti puoliajan alussa SJK palkittiin myös maalilla, kun Aatu Kujanpää suoritti päätyrajan tuntumasta laadukkaan syötön takaviistoon Keaton Isakssonille, joka sijoitti pallon vuorenvarmasti ja tarkkuudella Jaron maalivahdin taakse.

Molemmat joukkueet suorittivat useita vaihtoja ja vaihtojen myötä myös Jaro sai enemmän pelin juonesta kiinni. Kovin vaarallisia tilanteita Pietarsaarelaiset eivät kuitenkaan enää saaneet aikaan ja voiton myötä SJK sekä sen kannattajat päästettiin Joulun viettoon iloisin mielin.

Positiivinen esitys pojilta. Olen todella tyytyväinen erityisesti siihen, että pelissä näkyi paljon asioita, joita olemme näiden kolmen viikon aikana harjoitelleet. Lopussa alkoi väsy painaa ja peli meni vähän puskemiseksi, mutta se oli odotettavissa. Kaiken kaikkiaan pelissä oli paljon onnistujia, sanoi SJK:n päävalmentajana ensimmäisen pelinsä valmentanut Jani Honkavaara ottelun jälkeen.

Joulukuun jakso oli onnistunut. Sain paljon tietoa siitä, missä pitää parantaa ja ennen kaikkea pelaajista. Olemme hyvällä tiellä, jatkoi Honkavaara vielä lopuksi.

SJK: Jesse Öst MV, Tero Mäntylä (46′ Samba Benga), Aatu Kujanpää (60′ Matias Vainionpää), Keaton Isaksson (60′ Robbie Malolo), Arjanit Krasniqi, Sami Sipola (60′ Arttu Aromaa), Joonas Sundman (76′ Sami Sipola), Onni Heinonen (46′ Ville Tikkanen), Jyri Kiuru (60′ Juuso Takanen), Daniel Håkans ja Jeremiah Streng.

Joukkue pelaa harjoituksiin taas tammikuussa ja tammikuun lopussa alkaa myös Suomen Cup. Kausikortit kaudelle 2020 myynnissä Lippu.fi-kanavissa. SJK Shop palvelee vielä lauantaina 21.12. klo 10-15. Seinäjoen Jalkapallokerho toivottaa kaikille oikein hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!