123 456 7890

Jos Luoja suo ja sää sallii
Seinäjoen Jalkapallokerhon ja VPS-junioreiden on tarkoitus iskeä yhteen Mustasaaren Sepänkylässä sijaitsevalla Botniahallin viereisellä tekonurmella keskiviikkoiltana. Moiset aikeet saattavat hyvinkin hautautua lumeen, mikäli tuo tämän talven kovin myrsky iskee myös Pohjanmaan rannikolle.

“Tilannetta tarkkaillaan ja asiasta päätetään lopullisesti klo 16.00 keskiviikkona. Ei tässä oikein ole mitään muuta tehtävissä”, totesi SJK:n kakkosvalmentaja Jari Kujala tiistaina juuri ennen kuin joukkue matkusti Vöyrille harjoittelemaan Norrvallan Urheiluopiston tekonurmella.

Mikäli ottelu pelataan, on se SJK:lle kauden yhdeksäs harjoitusmatsi. Tähän mennessä voittoja on tullut tilille neljä, tasapelejä yksi ja kolme kertaa on juotu tappion kitkerää kalkkia. Kahdesta edellisestä ottelusta on Kerho kuitenkin poistunut voittajana kentältä ja etenkin Tampereella pelattu ottelu Ilvestä vastaan oli jo varsin hyvää peliä.

“Siinä me pelasimme sellaiset 60-70 minuuttia ihan hyvin. Peli oli sellaista, että yleisökin viihtyy varmasti, jos me pystymme pelaamaan samalla tavalla jatkossa”, uskoi Kujala.

Toki Kerholla on edelleen työmaata, eikä pelaajanippukaan ole kiveen hakattu. alkuperäisestä ryhmästä ovat poissa Portsmouthiin siirtynyt TP-Seinäjoen kasvatti, Tero Mäntylä, koko kauden loukkaantuneena ollut Pekka Väänänen, vaihto-oppilaana oleva Jukka Yli-Renko, sydänlihaksen tulehdusta poteva Juha Etelä-Aho, polveaan parantelevat Mikko Väänänen ja Jussi Kankaanpää, sekä armeijassa oleva Ville Kukkanen. Vaikka nimiä on paperilla mukavasti, äijiä ei treeneissä ole liikaa.

“Siellä on sellaiset 14-16 kenttäpelaajaa ja veskarit. Kyllä me edelleen tarvitsemme pelaajia”, vahvisti käsitystä sekä Kujala, että päävalmentaja Thomas Dunne.

“Eri vaihtoehtoja on tutkittu ja tutkitaan edelleen. Akuutein tarve on saada yksi hyökkääjä, mutta olisi erittäin suotavaa saada myös yksi alakerran pelaaja joukkueeseen”, totesi puolestaan Dunne.

Se on varmaa, että keskiviikkona ei uusia kasvoja joukkueessa nähdä kun Kerho kohtaa toistamiseen tällä kaudella sarjanousija VPS-juniorit. Vaasalaiset ovat pelanneet ajoittain varsin mukavasti ja Seinäjoellakin Mika Koivumäen valmentama joukkue pisti isännät ahtaalle päätyen lopulta 1-1 -tasapeliin.

Mikäli sääolosuhteen sen sallivat, alkaa ottelu Mustasaaressa klo 19.00 keskiviikkona.op”