123 456 7890

SJK-konsernin uutena myyntineuvottelijana aloitti Joonas Kuivalainen. Kuivalainen on kotoisin Seinäjoelta ja tuntee SJK:n erinomaisesti, sillä hän on myös SJK:n entinen pelaaja ja valmentaja SJK Akatemian joukkueista. Koulutukseltaan 27-vuotias Kuivalainen on tradenomi.

Kuivalaisen tehtäviin SJK-konsernissa kuuluu myyntineuvottelut, asiakastapaamiset, asiakashankinta sekä yhteistyökumppanuuksien ylläpito koko seurakonsernissa. SJK-konserniin kuuluu SJK:n lisäksi muun muassa OmaSp Stadion, Wallsport Areena, DBC Seinäjoki ja Torikeskuksessa toimiva Wenla Café & Bistro.

Pitkään kun on ollut SJK:ssa mukana enemmänkin kentän puolella, niin on hienoa, että pystyn jatkamaan seurassa edelleen ja vielä koulutusta vastaavan työn parissa, sanoo Joonas Kuivalainen.

On ollut hieno huomata, miten täällä luotetaan työntekijöihin. Ainakin omalta osaltani se lisää motivaatiota entisestään, ja halua kehittää itseään. Olen viihtynyt heti erittäin hyvin, ja vielä kun jalkapallon parissa saa työskennellä, niin mikäs sen parempaa, Kuivalainen jatkaa.

Kuivalainen aloitti tehtävässään viime maanantaina ja on ensimmäisen viikon aikana tutustunut tehtäviin ja asiakkaisiin yhdessä SJK-konsernin toimitusjohtaja Sami-Petteri Kivimäen kanssa.

Joonas Kuivalainen on motivoitunut ja kunnianhimoinen myyntineuvottelija, ja olemme tyytyväisiä saadessamme hänet mukaan. Hän tuntee hyvin ympäristömme ja hänellä on kokonaisvaltainen käsitys myyntityöstä, sanoo toimitusjohtaja Kivimäki.

Joonas Kuivalaisen tavoittaa jatkossa sähköpostitse osoitteesta joonas.kuivalainen@sjk.fi sekä puhelimitse numerosta: +358 50 4342 806.

Kuivalaisen ajatuksia lisää tänään ilmestyneessä uudessa Nottajoki-podcastin jaksossa. Pääset kuuntelemaan jaksoa Nottajoki-podcastin oman Podbean– tai Spotify-sivujen kautta. Jaksossa myös asiaa SJK Akatemiasta ja nuorten maajoukkueista. Vieraana Kuivalaisen lisäksi SJK Akatemian ja Suomen U19-maajoukkueen Oliver Günes, Nooa Laine ja Kaarlo Rintamäki.