123 456 7890

SJK:n oma kasvatti ja Suomen U19-maajoukkueen puolustaja Joona Ala-Hukkala allekirjoitti SJK:n kanssa kolmen vuoden pelaajasopimuksen.

Viime kauden lähes kokonaan loukkaantumisen johdosta missannut Ala-Hukkala on ollut koko talven edustusjoukkueen mukana ja on edustanut SJK:ta juniori-ikäisestä asti. Hän on syntynyt vuonna 1996 ja myös hänen isänsä Jari Ala-Hukkala on pelannut puolustajana Seinäjoen Sepsi-78:ssa mestaruussarjaa 80-luvulla.

Joona oli meidän mukana jo kaksi vuotta sitten ensimmäisen kerran. Loukkaantuminen hieman toi takapakkia kehitykseen, mutta hän on osoittanut treeneissä tänä talvena kuuluvansa mukaan. Hän omaa ison potentiaalin kehittyä hyväksi pelaajaksi tulevaisuudessa, kommentoi SJK:n päävalmentaja Simo Valakari.

Joona Ala-Hukkala pystyy pelaamaan topparina ja laitapuolustajana oikealla.
Debyytti edustusjoukkueessa liigatasolla on vielä tekemättä, mutta hän on esiintynyt Liigacupissa tällä kaudella kotipelissä FF Jaroa vastaan.
Nyt tehty sopimus kattaa kaudet 2015, 2016 ja 2017.

Ala-Hukkala on myös kahdeksas SJK pelaaja, joka on pelannut jo juniorina Seinäjoella ja seitsemäs SJK:n omissa junioreissa pelannut.

Sopimuksen myötä SJK:lla on kasassa 24 pelaajasopimusta kaudelle 2015.

Joona Ala-Hukkala kauden 2014 alussa.